A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Чемпіонат України з гирьового спорту

 З 28 лютого по 3 березня на базі Національного університету "Полтавський політехнічний університет ім.Ю. Кондратюка" пройшов Чемпіонат України з гирьового спорту. Юні спортсмени Близнюківщини, як завжди, вдало виступили на цих змаганнях. Чотири дні напруженої боротьби принесли не тільки перемоги, а й море  задоволення.Тренер - Кондра Костянтин.Більше про здобутки можна прочитати на сторінках місцевих видань та в соц. мережах.

11:07 08.03.2024

Про визначення переможців конкурсу «Українознавчі пріоритети освітнього процесу»

 Відповідно до наказу Науково-дослідного інституту українознавства МОН України від 14 лютого 2024 р. № 16 «Про визначення переможців ІV Міжнародного конкурсу для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу» переможцями стали 139 педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Харківської області, серед них 10 представників Близнюківської громади.Список переможців Харківської області .

16:18 07.03.2024

Вірусний гепатит знову наступає

       Вірусний гепатит А (далі – ВГА) – вірусне інфекційне захворювання з гострим ураженням печінки, високою контагіозністю. Єдиним джерелом є людина хвора на будь-яку форму ВГА. Головний механізм передачі є фекально-оральний, шляхи - водний, харчовий, контактно-побутовий. Інкубаційний період 35 діб (до 50 діб). Характерна сезонність - осінньо-зимова. Збудник надзвичайно стійкий до впливу фізико-хімічних чинників, що дозволяє йому тривалий час перебувати у різних об’єктах довкілля  і зберігати патогенні властивості (вода – від 3 до 10 міс.). Періодичність виникнення спалахів - 4-5 років. Специфічного лікування ВГА не існує.

15:50 06.03.2024

Кіберполіція повідомляє

БРАМА - це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі.

16:28 22.02.2024

Черговий турнір з міні-футболу відбувся!

  17 лютого 2024 року в Близнюківській громаді пройшов 23-тій розіграш турніру з міні-футболу "Кубок афганців." Наші спортсмени подарували близнюківцям море позитиву та азарту.Турнір пройшов під патронатом Близнюківського селищного голови Г.Короля.Відповідав за організацію турніру відділ освіти, культури, молоді та спорту (начальник відділу освіти - Бондаренко Л.В.).Проводив турнір тренер Басанець В.А. 

15:41 19.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень