A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Спортивне життя вирує

11 березня о 9.00 в приміщенні спортивного залу ДЮСШ розпочнеться обласний турнір з волейболу серед жіночих команд "Кубок чемпіонів", а 12 березня в с. Софіївка-І пройде ХІІІ розіграш кубка пам'яті П.Г. Романченка з волейболу серед чоловічих команд.Також в суботу та неділю проходять товариські зустрічі з футболу. Слідкуйте за анонсами.

14:20 10.03.2023

27 лютого в смт. Близнюки та в с. Софіївка Перша пройшли зональні змагання розіграшу Кубка пам'яті П. Романченка з волейболу.

27 лютого в смт. Близнюки та в с. Софіївка Перша пройшли зональні змагання розіграшу Кубка пам'яті П. Романченка з волейболу. Участь у щорічному, вже 6 розіграші, взяло 8 команд: Ветерани, Софіївка "Молодь", Башилівка, Олексіївка, Софіївка, Садове, Самійлівка та Верхня Самара. До фіналу вийшло 4 команди - Башилівка, Верхня Самара, Софіївка та Ветерани. Володар Кубка визначиться 6 березня 2021 року у фінальних зустрічах між фіналістами.

12:34 01.03.2021

Учні Уплатнівського ліцею долучилися до відзначення 150-ї річниці з дня народження Лесі Українки

Леся Українка - окраса і гордість української нації. Її життя, поезія - це утвердження незламності, сили духу, патріотизму. Учні Уплатнівського ліцею долучилися до відзначення 150-ї річниці з дня народження поетеси.

16:36 25.02.2021

Заходи до Дня спротиву окупації АРК ти міста Севастополя в Олексіївському ліцеї

З метою вшанування мужності і героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території – в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, у відстоюванні територіальної цілісності України, з нагоди відзначення річниці від проведення 26 лютого 2014 року в місті Сімферополі мітингу на підтримку територіальної цілісності України за участю кримських татар, українців та представників інших національностей встановлюється: День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, який відзначатиметься щороку 26 лютого. Протягом тижня саме цій події в КЗ «Олексіївський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області» були проведені такі заходи : 1.Оформлення стінгазети «»6 лютого – День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя». 2.Проведені бесіди серед вихованців школи на тему «Автономна Республіка Крим: традиції, культура , релігія». 3.Конкурс малюнків «Крим- це Україна!» 4,5,6 класи. 4.Перегляд фільму «Чужа молитва» 9-11 класи. 5.В бібліотеці оформлена інформаційна виставка «Крим-це Україна»

16:07 24.02.2021

150-річниця з дня народження Лесі Українки в Олексіївському ліцеї

25 лютого 2021 року виповнюється 150 років з дня народження Лесі Українки- геніальної доньки українського народу. Леся-неповторна. ЇЇ життя-це подвиг митця, один з тих подвигів, що підносять людину в очах сучасників, роблять її зіркою в очах нащадків. В бібліотеці оформлена інформаційна виставка творів Лесі Українки 24 лютого бібліотекар Гуйван Л. М. провела годину спілкування з учнями 4-5 класів про дитинство та творчість Л. Українки та продемонструвала документальний фільм «Леся Українка – життєвий і творчий шлях української поетеси»

16:00 24.02.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень