A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

"Chellenge Fest" - свято для кожного!

З 28 вересня по 1 жовтня в закладах загальної середньої освіти нашої громади відповідно до Регламенту № 81 пройшов Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів "Chellenge Fest".Юні спортсмени Близнюківщини відгукнулись і охоче показали себе в різних спортивних змаганнях, з задаволенням пофотографувались, щоб поділитись з друзями в соц.мережах .Вийшов справжній спортивний челендж.

15:44 02.10.2023

Конкурс-фестиваль ораторського мистецтва

В Близнюківській громаді 25 вересня завершився конкурс ораторського мистецтва, що проходив, за традицією, в дистанційному форматі. Кожен заклад зміг взяти участь та поборотись за звання "кращого оратора" нашої громади, а потім достойно представити Близнюківщину в обласному етапі. Дипломом першого ступеня та подарунком нагороджено ученицю КЗ "Добровільський" ліцею Карнаух Тамілу, дипломи ІІ та ІІІ ступенів вибороли учні КЗ "Близнюківський ліцей":Бабіч Ангеліна (диплом ІІступеня), Прощенко Поліна (диплом ІІІ ступеня) та Лукоцька Ольга (диплом ІІІ ступеня).Грамотою від відділу освіти нагороджено учительку КЗ "Добровільський ліцей" Карнаух Наталію Олексіївну, яка підготувала переможницю нашого конкурсу.Всі інші учасники також нагороджені грамотами за участь в конкурсі.Вітаємо переможців!

11:03 26.09.2023

Вітаємо переможця!

Наш земляк, Дудченко Іван, посів І місце у відкритому чемпіонаті Федерації гирьового спорту України, присвяченому Дню фізичної культури і спорту України серед ветеранів.Вітаємо нашого героя!

10:01 12.09.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень