A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

2017/2018 навчальний рік - УКРАЇНСЬКО-НІМЕЦЬКИЙ РІК МОВ

Дата: 09.02.2018 00:18
Кількість переглядів: 87

     Рішення про проведення Українсько-німецького року мов було прийнято у 2016 році міністрами закордонних справ обох країн, щоб через 25 років після початку дипломатичних відносин поглибити взаємну довіру та дружбу між Німеччиною та Україною, а також ще більше розвинути співпрацю у сферах освіти та культури. У свою чергу, аналогічний період в Німеччині стане Роком української мови в Німеччині.   Спільний Рік мов завершиться влітку 2018 року проведенням міжнародного Освітнього конгресу.

     Учні Самійлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів вирішили долучитися до заходів, які забезпечують німецькій мові як іноземній,  закріпитися в Україні в якості важливого внеску в культурну освіту та розвиток молодих людей. Разом з вчителем німецької мови Рищенко А.В.,  діти підготували позакласний захід «Das Fest der deutschen Sprache».

     У заході брали участь учні 6 – 9 класів. Дівчатка 6 класу підготували та показали глядачам цікаву сценку «Kuchen» та проспівали  відому пісню «Из чего же сделаны наши мальчишки» німецькою мовою. Учні 6-9 класів показали інсценівку казки «Семеро козенят». Дівчатка 9 класу продемонстрували показ модного одягу і проспівали пісню «Ти ж мене підманула, ти ж мене підвела!» Всі пісні та сценки були виконані німецькою мовою.

     Захід мав надзвичайне практичне значення – популяризувати вивчення німецької мови та спонукати учнів докладати більше зусиль до вивчення іноземної мови і сприймати її,  як обов’язкову складову їхнього майбутнього.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень