A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Цивільний захист в закладах освіти Близнюківської громади

  Традиційно, у квітні,  в освітніх закладах Близнюківської громади проходять заходи, пов'язані з цивільним захистом, безпекою життєдіяльності, охороною праці. Навички, що учні отримують під час таких навчань, сьогодні актуальні, бо практично можуть врятувати життя кожного з нас. Ліцеї нашої громади поділились своїми досягненнями:

13:14 25.04.2024

Товариські зустрічі з волейболу

  Важливою формою підготовки до участі в чемпіонаті України та інших важливих турнірів, є товариські зустрічі. Під час таких змагань відбувається популяризація олімпійського виду спорту - волейболу, формуються дружні стосунки між молоддю різного віку, відпрацьовуються технічні елементи у волейболі. Тому  в КЗПО «ДЮСШ» БСРЛРХО постійно проводяться товариські зустрічі  з різними командами  Харківщини та сусідніх областей.   20 квітня в ФОК «Ангар»  м. Первомайський Харківської області відбулись товариські зустрічі з волейболу серед дівчат. Участь брали команди ДЮСШ м. Первомайський,  смт. Орілька і Близнюків. Близнюківську ДЮСШ представляли 4 команди. Діти отримали  досвід, впевненість в собі та нові навички,  які допоможуть їм в подальшому  спортивному житті.

08:44 24.04.2024

Проект «Spirit of Soccer» працює!

  Проект «Spirit of Soccer» в дії! Діти добре розуміють правила поведінки в небезпечних ситуаціях та небезпеку, пов`язану з вибухонебезпечними предметами.

08:23 22.04.2024

Ігри Нескорених

   На виконання листа Міністерства у справах ветеранів України від 09 квітня 2024 року № 5608/1.4/6.4-24 та з метою поширення інформації про заходи із популяризації спорту ветеранів та їх фізкультурно-спортивної реабілітації, повідомляємо про підготовку національної збірної команди України до участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених», які відбудуться 08-16 лютого 2025 року у м. Ванкувер та м. Вістлер, Канада. З метою належної підготовки до участі у зазначених міжнародних змаганнях з 31 травня по 02 червня 2024 року проводяться Всеукраїнські змагання з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025» з адаптивних видів спорту. Реєстрація учасників проводиться з 08 квітня до 21 квітня 2024 року, умови проведення, анкета учасника та актуальна інформація щодо реєстрації учасників розміщена на інтернет ресурсах Міністерства у справах ветеранів України за посиланнями: https://eveteran.gov.ua/services/uchast-u-vseukrayinskih-zmagannyah-igri-neskorenih https://mva.gov.ua/ua/news/startuye-vidbir-do-ukrayinskoyi-zbirnoyi-na-igri-neskorenih-2025  

13:41 16.04.2024

Інсульт-хвороба сучасності

    Інсульт- це небезпечне захворювання, що розвивається навіть у молодому віці та призводить до смерті, інвалідизації або значно погіршує якість життя. Тяжкі наслідки інсульту лягають тягарем не лише на людину, яка переносить захворювання, а й на членів її родини та суспільство.

13:33 16.04.2024

Відкритий чемпіонат Близнюківщини на Кубок засновника гирьового спорту Т.А.Осипи

  7 квітня 2024 року в спортивній залі стадіону ім. М.І. Биченка відбувся традиційний ІІІ турнір пам’яті Тараса Андрійовича Осипи, засновника гирьового спорту на Близнюківщині, тренера вищої категорії та почесного громадянина Близнюків.

14:40 10.04.2024

Ура! Канікули!

З 25 по 31 березня у школярів Близнюківської громади розпочались канікули.Кожен заклад освіти планує у своїй роботі не тільки екскурсії та цікаві онлайн-заходи, а й розклад занять для подолання освітніх втрат. Також наші майбутні випускники вже почали реєстрацію для проходження НМТ.Наказ про запобіганню дитячого травматизму під час весняних канікул ТУТ.

10:56 26.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень