A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

День пам’яті жертв голодомору 1932/1933 рр. в Бурбулатівській філії

Дата: 25.11.2018 08:06
Кількість переглядів: 65

    День пам'яті жертв голодомору щорічно відзначається в Україні в четверту суботу листопада. Традиційно в цей день громадяни відвідують поминальне богослужіння і покладають символічні горщики з зерном та свічками до пам'ятників жертвам голодоморів в Україні.

     23 листопада 2018 року у Бурбулатівській філії були проведені виховні години.

     На знак вшанування пам’яті невинних жертв Голодомору для учнів 5 – 7 класів було проведено історичний урок «Скорботна пам’ять поколінь». Учитель історії Білик Т.М. ознайомила з подіями тих часів, а Завгородня І.М., завідувач сільської бібліотеки-філії, зачитала свідчення очевидців-земляків  про голодомор. Фільм, який подивилися діти, закликав пам’ятати про ті страшні події та приєднатися до всеукраїнської акції «Запали свічку скорботи» 24.11.2018 р. о 1600.

     Класний керівник 1 класу Літвінова В.М. з учнями 1 – 4 класів провела виховну годину «Страшні роки без хліба». Учні прониклися спогадами вчителя про членів її родини, які загинули від голоду у селі Добровіллі нашого району в 1932/1933 рр. Валентина Миколаївна закликала дітей берегти і цінувати хліб. Не залишила байдужими малечу і казка «Голодний дух».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень