A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Щодо потреби у кадрах

Дата: 17.01.2020 12:53
Кількість переглядів: 103

     Постановою Кабінету Міністрів України від 30.05.2018 № 417 «Деякі питання реалізації права на першочергове зарахування до закладів вищої медичної і педагогічної освіти за державним (регіональним) замовленням» Харківською обласною державною адміністрацією прийнято розпорядження від 09.12.2019 № 616 «Про затвердження Порядку умов проведення конкурсу серед претендентів на укладення угод про відпрацювання не менше трьох років у сільській місцевості або селищі міського типу», зареєстроване у Головному територіальному управлінні юстиції у Харківській області 24 грудня 2019 року за № 82/1789 (надалі - Розпорядження).

     Це Розпорядження визначає механізм проведення відбору осіб, які претендують на укладення угоди про відпрацювання не менше трьох років у сільській місцевості або селищі міського типу у державних або комунальних закладах освіти Харківської області.

Звертаємо увагу, що Потреба складається з урахуванням рішення виконавчого органу сільської, селищної рад щодо взяття на себе зобов’язань стосовно забезпечення фахівця з вищою освітою на строк не менше ніж три роки безоплатним користуванням житлом з опаленням і освітленням у межах установлених норм.

     У разі наявності визначеної прогнозованої потреби у фахівцях з вищою освітою педагогічних спеціальностей у сільській місцевості або селищі міського типу Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації (надалі-Департамент) до 01 березня оголосить Конкурс серед претендентів на укладення угод про відпрацювання не менше трьох років у сільській місцевості або селищі міського типу. До 30 травня переможці Конкурсу укладають з Департаментом угоду про відпрацювання.

    Порядок та умови цього Конкурсу розміщено на сайті Харківської обласної державної адміністрації https://kharkivoda.gov.ua в розділі Розпорядження голови ХОДА.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень