A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

На базі Близнюківської ЗОШ відбулися показові об’єктові навчання із залученням спеціальної пожежної техніки

Дата: 14.11.2017 15:43
Кількість переглядів: 99

14 листопада 2017 року на базі Близнюківської загальноосвітньої школи I-III ступенів за участю заступника голови районної державної адміністрації Олени Вікторівни Ляпкало, начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Леоніда Володимировича Бондаренка, рятувальники Близнюківського районного сектору ГУ ДСНС України у Харківській області, провели показові об’єктові навчання із залученням спеціальної пожежної техніки.

У навчаннях були задіяні 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки ДСНС та особовий склад сектору.  Спочатку навчань були практично відпрацьовані заходи з евакуації учнів та працівників навчального закладу (умовна пожежа в одному з класів) за сигналом «Увага, ПОЖЕЖА!» із приміщень на вулицю.

Рятувальники продемонстрували присутнім тактико-технічні можливості спеціальної пожежної техніки, з подачею компактних струменів води з двох ручних стволів та лафетного ствола від пожежної автоцистерни. Також вогнеборці показали, як швидко можна загасити пожежу за допомогою різних типів вогнегасників та провели практичні заняття з учнями школи.

Після проведення першої частини навчань інспектори ДСНС провели теоретичну лекцію для учнів та працівників школи щодо дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки в закладах освіти та у побуті.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень