A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Районний етап Всеукраїнського дитячого конкурсу «Дитятко.Art»!

Дата: 02.07.2020 16:22
Кількість переглядів: 124

     Всеукраїнський дитячий конкурс графічного дизайну «Дитятко.Art»   проводиться в рамках Міжнародного дитячого медіафестивалю «Дитятко»   з метою виявлення та підтримки обдарованої учнівської молоді, об'єднання талановитих дітей, вдосконалення творчого потенціалу обдарованих дітей, залучення юних аматорів до активної участі у мистецькому житті.

     За підсумками журі у районному  етапі Всеукраїнського дитячого конкурсу графічного дизайну «Дитятко.Art»! переможцями стали:

     Рябухіна  Ірина,  вихованка гуртка «Дебати» Близнюківського Будинку дитячої  та юнацької творчості Близнюківської районної адміністрації Харківської області в номінаціях: «Місцеве самоврядування – це ми!» та «Екологія живої природи: відновлення та збереження»

     Іваненко Руслан,  учень  КЗ «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області» в номінації: Краща соціальна реклама дитячої студії.

     Задорожній Костянтин, учень КЗ «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області» в номінації: Екологія живої природи: відновлення та збереження.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень