A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Ігровий набір LEGO – Six Bricks (6 цеглинок) отримає у новому навчальному році кожен першокласник Близнюківщини

Дата: 11.07.2018 18:42
Кількість переглядів: 759

     Набори LEGO «6 цеглинок», якими з 1 вересня 2018 року користуватимуться всі першокласники закладів загальної середньої освіти Близнюківського району, вже доставлені на Близнюківщину. Це є одним з основних етапів впровадження реформи «Нова українська школа».

     Загалом, заклади загальної середньої освіти району отримають186 комплектів LEGO. Саме така кількість першокласників розпочне новий навчальний рік.

     Нагадаємо, впровадження такого кроку в навчальний процес стало можливим завдяки підписанню відповідного Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та The LEGO Foundation.

     Починаючи з 2018/2019 навчального року першокласників навчатимуть за новою системою із застосуванням популярного конструктора LEGO. Набір LEGO безкоштовно отримає кожен учень першого класу, аби в ігровій формі дитині було цікаво вчитися. «ШІСТЬ ЦЕГЛИНОК» — це технологія навчання та практичний інструмент для навчання. Саме шість цеглинок дозволяють проводити розвивальні, математичні заняття та заняття на логіку. Виконуючи веселі завдання і граючись набором з шести різнокольорових цеглинок LEGO, діти тренують пам’ять, розвивають моторику і мислять творчо. Крім того, використання цієї технології дає можливість адаптувати і, звичайно, створювати власні завдання відповідно до умінь та інтересів дітей.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень