A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

«День захисника України» у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 12.10.2018 20:46
Кількість переглядів: 80

     Цього тижня у нашій  школі відбулися заходи з нагоди Дня захисника України, свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва.

     8 жовтня класні керівники 1-11 класів провели години спілкування на тему «Нащадки козацької слави», під час яких познайомили учнів з історією свята Дня захисника України та пригадали традиції славного українського козацтва. Протягом тижня у шкільній бібліотеці проходила тематична виставка «Рідне земле моя, ти козацькою славою щедра»

      11 жовтня відбулися змагання «Козацький гарт» серед учнів 8-9 класів. Учні продемонстрували свої танцювально-вокальні таланти, спритність, кмітливість та ерудицію. 12 жовтня проведено конкурс серед учнів 1-4 класів «Козачата», де хлопці показали, що вони гідна зміна наших воїнів-захисників. Цього ж дня  учні 10-11 класів випробували свої сили у випробуваннях-змаганнях «Нумо, козаки» Теплими й сердечними були вітання директора,який  побажав  всім присутнім наснаги, терпіння, сили волі і розуму, а найголовніше – бути справжніми патріотами своєї Батьківщини.         

     14 жовтня має бути святим днем не лише для православних християн, але й для всіх свідомих громадян: ми не повинні бути байдужими до минулого рідного краю. У цей складний для України час потрібно знаходити те, що єднає нас – різних, проте рівних громадян вільної держави. Радісно, що українська молодь ревно береже історичну пам'ять нашого народу і популяризує його традиції.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень