A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Незабутні зустрічі

Дата: 04.06.2018 21:54
Кількість переглядів: 99

       04 червня 2018 року учні Близнюківського ліцею, які відпочивають у пришкільному таборі відпочинку «Веселка» завітали на екскурсію до районної державної адміністрації, де їх гостинно зустріли голова райдержадміністрації Анатолій Калашник та голова районної ради Володимир Бреус. Саме вони провели для школярів пізнавальну екскурсію кабінетами адміністрації, познайомили дітей з роботою управлінь та відділів, показали дітям дві актові зали, де зазвичай проходять різного роду наради та сесійні засідання. Двері всіх кабінетів в цей день були відкриті і діти з цікавістю розглядали, задавали хвилюючі для них питання. Вони мали унікальну нагоду особисто поспілкуватись з усіма працівниками адміністрації від спеціалістів до керівників.

        Особливо цікавим для учнів стало відвідування кабінетів голови Близнюківської райдержадміністрації Анатолія Калашника, його першого заступника Василя Протасова та кабінет голови районної ради Володимира Бреуса.

        В теплій дружній атмосфері діти поспілкувались на різноманітні теми з керівництвом району, отримали масу добрих порад, незабутніх вражень. Мали змогу цікаво та змістовно висловитись стосовно своїх проблем, мрій, бажань, задали багато хвилюючих для них питань.

       Зацікавленість дітей до роботи офіційних установ спонукає зробити такі зустрічі постійними. Це дасть змогу молоді більше зрозуміти механізми роботи влади та вільно орієнтуватись в державних установах різного рангу.

         Веселі та сповнені надій, діти йшли з екскурсії по райдержадміністрації, але обіцяли, що обов’язково завітають ще раз та розкажуть про цікаву екскурсію своїм одноліткам з інших шкіл району. В свою чергу керівники району пообіцяли обов’язково нанести зворотній візит до їх навчального закладу. 

        «Діти – наше майбутнє – не просто лозунг. Вони знають Президента України Петра Порошенка, голову Харківської обласної державної адміністрації Юлію Світличну та їх ініціативи. А ще мають власні ініціативи, які реалізують в районі, регіоні, державі та за її межами у спорті, навчанні, шкільному самоврядуванні, формуючи себе вже сьогодні в якості особистостей сучасної української формації,» - підкреслив голова Близнюківської районної державної адміністрації Анатолій Калашник.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень