A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

БЛАГОДІЙНИЙ ОСІННІЙ ЯРМАРОК У САМІЙЛІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ

     Підприємливість, добродійність, благодійність… Першокласники Самійлівського ліцею, вже на восьмому тижні навчання, досліджували значення цих слів. А результатом цих досліджень став благодійний ярмарок.

11:45 29.10.2018

У Близнюківському ЗДО (я-с)  №2 «Сонечко»  відбулися осінні свята

25.10. – 26.10.2018р у Близнюківському ЗДО (я-с)  №2 «Сонечко»  відбулися осінні свята. До дітей ясельної групи в гості завітали Осінь, Зайчик та Лисичка. Діти молодшої групи на святі розвеселили Небесну Королеву. Діти середньої групи самі були жабками, а потім вже дітками. А в старшій групі пройшов справжній український ярмарок з гостями, конкурсами для батьків. Усі наші дітки отримали смачні яблучка у подарунок.

19:56 28.10.2018

Осінній бал “Королева осені” в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

        Якщо в календарі немає свята, а за вікном осінь, то потрібно придумати своє маленьке свято і відзначити його, а інакше буде зовсім невесело. Ось і у нас в школі пройшов осінній бал у вигляді конкурсної програми, де визначали «Королеву осені - 2018» серед учениць 9 класу.          Програма свята складалась із різноманітних конкурсів, які повинні були допомогти журі визначити королеву осені. Всі учасниці старанно підготувались до конкурсу та вразили гостей та суддів своїми образами у самостійно виготовлених сукнях. Кожна конкурсантка отримала титул у номінації «Міс граційність», «Міс стильність», «Міс чарівність». Переможницею стала учениця 9 класу Марченко Ольга.

16:40 27.10.2018

"Чарівні мелодії осені" в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

    Емоційно та піднесено пройшов захист композицій: "Чарівні мелодії осені" в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Кожен клас підготував вірші, пісні, які допомогли розкрити їх задум. Свято  вдалося на славу. Учні, вчителі, батьки отримали прекрасні враження, гарний настрій, заряд бадьорості на новий навчальний рік.

14:25 26.10.2018

Виховний захід "Осінь + ми"

     25 жовтня 2018 року у КЗ "Криштопівський  ліцей" відбувся виховний захід "Осінь + ми" для здобувачів освіти 8-11 класів. Учасники  відгадували логічні загадки, переносили кульки, танцювали на складених газетах, показували свою акторську майстерність, також не обійшлося без осіннього вальсу.  За веселими конкурсними іграми та змаганнями час пролетів дуже швидко та весело!

13:42 26.10.2018

Чарівні мелодії осені

       На вулиці стало прохолодно, сонячні дні чергуються з хмарними і дощовими, за вітром летять жовті листочки, осипаються квіти. До нас прийшла осінь.

08:48 26.10.2018

Cвято «Осінній ярмарок»

     24 жовтня 2018 року у 3 класі Садовської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося свято «Осінній ярмарок». На святі учні співали, декламували вірші, показували сценки, запальні танці.

16:09 25.10.2018

"Осінній вернісаж" у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ст.

      З 22 жовтня 2018 року розпочала свою  роботу виставка виробів із природніх матеріалів "Осінній Вернісаж". Учні школи разом із своїми класними керівниками  підготували незвичайні експонати: тут і весела гусениця, і Мудра Сова, і чарівна зайчиха, і незвичайниї їжачок, родина пана Гарбуза, і звичайно красуня Осінь, а які картини, букети, панно. Скільки незвичайної краси, креативності, творчих задумок було використано. 

15:07 22.10.2018

Здобувачі освіти КЗ "Криштопівський  ліцей" вітали сьогодні переможців  відкритого чемпіонату області змагань з гирьового спорту

     Здобувачі освіти КЗ "Криштопівський  ліцей" вітали сьогодні переможців  відкритого чемпіонату області змагань з гирьового спорту Скрипку Кристіну, яка посіла І місце, та Фурмана Володимира за ІІ місце.

10:42 22.10.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень