A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

28 вересня 2018 року відбулась нарада керівників закладів загальної середньої освіти

     Відповідно до Плану роботи відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської райдержадміністрації 28 вересня 2018 року за участю заступника голови Близнюківської районної державної адміністрації Олени Ляпкало та начальника відділу освіти, молоді та спорту Леоніда Бондаренка відбулась нарада керівників закладів загальної середньої освіти, на якій були розглянуті наступні питання:

14:14 28.09.2018

«Усиновлення – це любов назавжди» флешмоб у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     День усиновлення в Україні щорічно відзначається в останній день . Говорити про те, наскільки День усиновлення в Україні важливий можна дуже довго і красиво, але це і так всі розуміють. Це день вшанування прийомних батьків, вихователів дитячих будинків родинного типу, педагогів, лікарів, усіх, хто причетний до усиновлення і захисту прав дитини. Це день радості тисяч і тисяч дівчаток і хлопчиків, які знайшли щастя в люблячих і турботливих сім'ях. Такі слова лише підкреслюють всю важливість цього торжества, і нагадує про те, що багато дітей потребують батьківської опіки та захисту.        Ми також приєднуємося до свята Дня усиновлення і  передаємо своє серце всім дітям, які потребують усиновлення та просто всім людям, які  дарують надію дітям. 

13:19 28.09.2018

Шановні колеги, працівники дошкільної освіти! Прийміть наші щирі вітання з професійним святом Днем дошкілля!

     Щира подяка всім працівникам дошкільної освіти за щоденну самовіддачу,  благородну  любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння,  наполегливість і високий професіоналізм.

16:57 27.09.2018

21 вересня світова спільнота відзначає Міжнародний день миру

      21 вересня світова спільнота відзначає Міжнародний день миру. Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців. Вже традиційно у нашому ліцеї 21 вересня відбулося свято миру. Цьогорічна тематика флешмобу «Дітям світу – сонце й мир». Понад 150 учнів ліцею утворили фігуру сонечка.Сонце дружби та мирухай не гасне ніколи! І в щасливому хорі хай дзвенять голоси! Ідея цього свята – необхідність і надалі продовжувати дарувати світу добро, тепло і все найкраще. У світі без миру, дружби і взаєморозуміння не прожити.

15:59 24.09.2018

Відбувся ХVІІ розіграш Кубка пам’яті Валерія Борисовича Єгорова

     22 вересня 2018 року відбувся ХVІІ розіграш Кубка пам’яті Валерія Борисовича Єгорова серед дівчаток 2007 р.н і молодших. Участь у змаганнях взяли дві команди з Близнюків, дві – з Лозової, дві - з Соледара, також з Орільки і Сіверська. В напруженій боротьбі, що тривала два дні поспіль, перемогу виборола команда з Соледара, на ІІ місці – волейболістки з Орільки, а ІІІ місце за близнюківськими спортсменками. Всі учасниці турніру отримали солодощі від народного депутата України, переможці та призери нагороджені кубками та медалями, а кращі гравці - подарунками.

14:01 24.09.2018

Міжнародний День миру у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     Щороку 21 вересня у Міжнародний день миру люди в усьому світі збираються, щоб вшанувати пам’ять жертв війн і конфліктів, а також заявити про власну готовність будувати безпечний, справедливий світ без війни. Наша держава протягом багатьох століть не раз відчувала, що таке війна. В багатьох українських родинах не дочекалися з війни рідних та близьких. І сьогодні наші воїни на Сході країни ведуть боротьбу з ворогом.

21:19 21.09.2018

Діти старшої групи ДНЗ( я-с) №2 «Сонечко» відвідали виставку у Будинку дитячої та юнацької творчості

     Напередодні Дня визволення Близнюківщини діти старшої групи з вихователями Малихіною О.В., Болюбас О.В. Близнюківського ДНЗ( я-с) №2 «Сонечко» відвідали виставку у Будинку творчості, присвячену цій події ,яку провела Тищенко О.М.

14:56 20.09.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень