A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Поповнення спортивного арсеналу КЗ «Криштопівський ліцей»

   Спортивний арсенал КЗ «Криштопівського ліцею» завдяки підтримці Голови облдержадміністрації Ю. Світличної цьогоріч суттєво поповнився новенькими тренажерами та легкоатлетичним інвентарем у вигляді тенісних столів, кульок та ракеток, гімнастичних, футбольних, волейбольних м’ячів та сітки, шахових та шашкових наборів,  гімнастичних знарядь для стрибків, стрибалок з лічильниками,  мініштангами, канатом, гімнастичними обручами,  стійками, м’ячиками для метання та іншим.

15:41 18.09.2018

Перші Всеукраїнських змаганнях м. Запоріжжя на кубок ядрового герця серед школярів ДЮСШ, юнаків та дівчат

     Здобувачі освіти Криштопівського ліцею 15-16 вересня 2018 року прийняли участь у перших Всеукраїнських змаганнях м. Запоріжжя на кубок ядрового герця серед школярів ДЮСШ, юнаків та дівчат.

15:30 18.09.2018

В Добровільській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся виховний захід «Вчи і поважай правила дорожнього руху»

    Щодо реалізації  програми з безпеки дорожнього руху та профілактики дорожньо-транспортного травматизму та попередження дитячого травматизму в учнівському середовищі на 2018/2019 навчальний рік 18 вересня 2018 року в Добровільській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся виховний захід «Вчи і поважай правила дорожнього руху».

15:25 18.09.2018

У КЗ «Самійлівський ліцей» відбулися вибори мера  шкільного містечка «Самоцвіт»

     14 вересня 2018 року у КЗ «Самійлівський ліцей» відбулися вибори мера  шкільного містечка «Самоцвіт». В актовому залі розмістилась виборча дільниця, яка працювала на кожній перерві, куди діти активно та з цікавістю йшли на голосування. В кінці навчального дня виборча комісія підрахувала голоси та виявила, що найбільша кількість учнів проголосували за Жирова Дмитра учня 9-го класу. А вже 17 вересня, на загальношкільній лінійці, новообраний мер склав присягу на якій пообіцяв бути прикладом для всіх учнів та наполегливо втілювати в життя свою предвиборчу програму.

19:45 17.09.2018

«Пам'ять вічна…» до дня 75-річниці визволення Близнюківщини від фашистських загарбників у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     У житті кожного з нас буває багато свят, як особистих, так і загальнодержавних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях та душах, і без сумніву, одним із таких - є День визволення нашого нашого району від фашистських загарбників.          

09:51 17.09.2018

У Криштопівському ліцеї  було організовано та проведено виставку осіннього букета, присвяченого Дню визволення Близнюківщини

      12 і 13 вересня 2018 року у Криштопівському ліцеї  було організовано та проведено виставку осіннього букета, присвяченого Дню визволення Близнюківщини. 14 вересня відбувся мітинг та покладання квітів біля пам’ятника воїнам, які захищали Близнюківщину у роки Другої світової війни.

19:23 15.09.2018

Волонтерська організація "Рука допомоги" Криштопівського ліцею передали допомогу своїм ровесникам з дитячих будинків

     14 вересня 2018 року здобувачі освіти волонтерська організація "Рука допомоги" Криштопівського ліцею передали допомогу своїм ровесникам з  дитячих будинків. Наші дітки виявились чуйними та щирими по відношенню до своїх однолітків, які залишилися без батьків. Маємо щиру надію, що наша допомога дійде за адресою і друзі приймуть її з радістю. 

19:19 15.09.2018

З нагоди 75-ї річниці визволення Близнюківщини від фашистських загарбників у Добровільській школі пройшов мітинг

     З нагоди 75-ї річниці визволення Близнюківщини від фашистських загарбників у Добровільській школі пройшов мітинг присвячений Дню визволення Близнюківщини. Учні школи розповіли присутнім про події визволення Близнюківщини,  про мужність і самовідданість в ім'я перемоги над нацизмом.

14:23 14.09.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень