A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

В РАМКАХ ОЛІМПІЙСЬКОГО ТИЖНЯ В КЗ «САМІЙЛІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ» ВІДБУЛИСЯ СПОРТИВНІ ЗАХОДИ

     Вже традиційно в КЗ «Самійлівський ліцей» початок навчального року розпочався з «Олімпійського тижня», впродовж якого проводилися різноманітні заходи, які спрямовані на популяризацію олімпійського руху, знайомство з видами спорту, залучення та заохочення дітей і молоді до фізичної активності та занять спортом. Учні з задоволенням брали участь в різноманітних естафетах та іграх.

21:25 12.09.2018

В КЗ «Криштопівський ліцей» було проведено Олімпійський урок

     Щорічно у всіх регіонах України проходять такі заходи, як Всеукраїнський Олімпійський тиждень та Всеукраїнський Олімпійський урок. З метою активізації олімпійського та фізкультурно-масового руху, формування у дітей і молоді мотивації до здорового способу життя в КЗ «Криштопівський ліцей» було проведено Олімпійський урок під гаслом «Олімпійці серед нас», який включив у себе естафетні змагання  для учнів 1-4 класів та турнір з шахів і шашок  для середніх та старших учнів.

16:48 11.09.2018

Олімпійський тиждень в Близнюківському ліцеї

    В Близнюківському ліцеї пройшов Олімпійський тиждень, спрямований на популярізацію спорту, здорового способу життя, розвитку Олімпійського руху в Україні. В рамках тижня були проведені змагання з олімпійських видів спорту. Учні показали свою спритність, швидкість, силу, навики. Діти отримали масу позитивних емоцій від спортивних змагань.

16:08 11.09.2018

З 04 по 11 вересня 2018 року у Добровільській ЗОШ І-ІІІ ступенів проводився «Олімпійський тиждень»

     Школярі нашої школи взяли участь у різноманітних спортивних заходах. Так у школі вчителeм фізичної культури Ковалевським Є.М. були проведені змагання з футболу, настільного тенісу, баскетболу. Також відбулися змагання з шахів та шашок. Родзинкою стало проведення 10 вересня 2018 року спортивного свята «Тато, мама і я – спортивна сім’я». Головаш С.В. провів з учнями початкової школи спортивні змагання « Ми маленькі олімпійці».

15:29 11.09.2018

Перший урок в Близнюківському ліцеї

Перший урок в Близнюківському ліцеї пройшов урочисто, з яскравими цікавими моментами з використанням сучасних інтерактивних форм і методів роботи.

23:40 03.09.2018

Формат EdCamh

        У опорному закладі КЗ «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області» відбулася  перша серпнева (не) конференція у форматі   EdCamh «Нова українська школа – старт почни з себе». Адже  педагоги закладу прагнуть зробити освіту кращою, а професію – престижною. Учителі освітнього закладу мали змогу поспілкуватися, обговорити нові ідеї за філіжанкою кави.

23:33 03.09.2018

В Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника

     День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого. У черговий раз школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети. Всього, що вмієш, і всього, що знаєш, за плечима не носити. Не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчість, здібності. Учіться бути мудрими, добрими і людяними. Виростайте справжніми людьми!

23:22 03.09.2018

Свято Першого дзвоника в Добровільській ЗОШ І-ІІІ ступенів

      3 вересня 2018 року в Добровільській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося свято Першого дзвоника.  До першого класу завітало 8 учнів, які будуть навчатися в Новій українській школі. Безліч вересневих привітань отримали як 1 клас, так і 11 клас.

14:01 03.09.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень