A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Незабутні зустрічі

       04 червня 2018 року учні Близнюківського ліцею, які відпочивають у пришкільному таборі відпочинку «Веселка» завітали на екскурсію до районної державної адміністрації, де їх гостинно зустріли голова райдержадміністрації Анатолій Калашник та голова районної ради Володимир Бреус. Саме вони провели для школярів пізнавальну екскурсію кабінетами адміністрації, познайомили дітей з роботою управлінь та відділів, показали дітям дві актові зали, де зазвичай проходять різного роду наради та сесійні засідання. Двері всіх кабінетів в цей день були відкриті і діти з цікавістю розглядали, задавали хвилюючі для них питання. Вони мали унікальну нагоду особисто поспілкуватись з усіма працівниками адміністрації від спеціалістів до керівників.

21:54 04.06.2018

Гра-квест «Пошук скарбів» у пришкільному таборі відпочинку з денним перебуванням «Бригантина» на базі Уплатнівської ЗОШ

Справжньою родзинкою у пришкільному таборі відпочинку з денним перебуванням «Бригантина» на базі  Уплатнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, стала гра-квест «Пошук скарбів».      За найкращими законами пригодницького жанру учасники  квесту включились у пошук «Скарбу», розшукуючи на маршруті одну за одною чергові підказки.  А щоб їх розгадати, випробовували власні знання із різних сфер життя. Кожна правильна відповідь наближала пошуковців до омріяної мети. Тож, коли вони самі сумнівались у виборі, звертались за допомогою до своїх вихователів, які ніколи не відмовляли наполегливим хлопчикам і дівчаткам у дружній пораді.

16:49 04.06.2018

День іменинника У верхньосамарському пришкільному таборі "Веселка"

     День іменинника у пришкільному таборі з денним перебуванням "Веселка" 4 червня 2018 року у пришкільному таборі з денним перебуванням "Веселка" пройшов День іменинника. Цього дня звучали привітання для іменинників червня. Завдяки спонсорській допомозі сімї Кісіль В.О. на свято були запрошені аніматори із святковою програмою. Малеча із захватом брала участь у різноманітних конкурсах. Вітаємо вас, наші любі іменинники!

15:02 04.06.2018

Жителі пришкільному таборі відпочинку з денним перебуванням «Бригантина» на базі Уплатнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів традиційно відзначають Міжнародний день захисту дітей

    Жителі пришкільному таборі відпочинку з денним перебуванням «Бригантина» на базі Уплатнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів традиційно відзначають Міжнародний день захисту дітей, одне із найдавніших міжнародних свят.

09:19 04.06.2018

День захисту дітей у Криштопівському таборі відпочинку

     У Криштопівському таборі відпочинку в День захисту дітей дітлахи подорожували далеким морем: визначали шлях за зорями, готували корабельну їжу, майстрували імпровізовані плоти, танцювали танці моряків... Табірний день закінчився смачним  подарунком від ПСП "Тернівка" у вигляді морозива та шоколадних цукерок!

14:17 01.06.2018

День захисту дітей в Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     Дорогі діти! Колектив Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів щиро вітає  вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей! Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо.

14:04 01.06.2018

В таборі «Сонечко» Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося свято дитинства – День захисту дітей

1 червня 2018 року в таборі «Сонечко» Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося свято дитинства – День захисту дітей. Завідуюча Добровільським сільським будинком  культури Пономарьова Л. разом з вихователями  продумали програму святкового дня. Протягом свята лунали дитячі мелодії та пісні, було весело і гамірно. Учні грали в ігри, змагалися, розважалися та раділи початку літа, за що   отримали в подарунок солодощі від сільського голови Калашника Ю.М.

13:44 01.06.2018

Розпочав свою роботу пришкільний табір відпочинку "Веселка" на базі Олексіївської ЗОШ

     29 травня 2018 року розпочав свою роботу пришкільний табір відпочинку "Веселка" на базі Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор табору Хмеленко Г.П.). Діти взяли активну участь у виставі "Ріпка", яка відбулась у сільському будинку культури, спортивних змаганнях, конкурсах, що проводили вихователі табору.

11:57 01.06.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень