A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

День вишиванки в Лукашівській ЗОШ І - ІІІ ст. ім. О.Чепеленка

17 травня - День вишиванки. У цей день прийнято одягати вишиванку на роботу , навчання або просто на прогулянку. До того ж, у різних містах України та світу проводять тематичні акції,паради, виставки. Одному з видів українського народного мистецтва - вишівці було присвячено свято, яке провели вчителі початкових класів Куряча Л.О. і Огар К.М.. В ході заходу діти полинули в прекрасний світ народної вишивки, дізналися більше про традиції,обряди,культуру,історію українського народу.

10:07 18.05.2018

День вишиванки у Самійлівській школі

  Вже звично стало у Самійлівській школі вдягатися у вишиване вбрання у день вишиванки. З кожним роком все більше і більше дітей та вчителів долучається до цієї традиції, яка вчить нас пам’ятати величні обереги нашої Батьківщини. У класах пройшли хвилинки спілкування на тему «Вишиванка – святий оберіг українського народу».

20:33 17.05.2018

Свято Вишиванки в Добровільській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     Щороку в третій четвер травня відзначається міжнародне свято – Всесвітній день вишиванки. Як відомо, ідею акції «Всесвітній день вишиванки» у 2006 році запропонувала студентка факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Леся Воронюк. Ідеєю свята є збереження українських цінностей та їх популяризація серед молоді та населення загалом.

19:06 17.05.2018

У Близнюківському ДНЗ(я-с) №2 "Сонечко" пройшов тематичний ранок до Дня вишиванки

17 травня 2018 року у Близнюківському ДНЗ(я-с) №2 "Сонечко" пройшов тематичний ранок до Дня вишиванки. Це свято покликано зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. На святі діти співали, танцювали та грали в українські народні ігри.

19:01 17.05.2018

Флешмоб "Вишита сорочка" у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ст

Всесвітній день виш?ванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Дата проведення — щороку в третій четвер травня. У цей день у нашій школі кожен охочий зміг долучитись до свята, одягнувши вишиванку. Цьогоріч всі  разом прийняли участь у флешмобі «Вишита сорочка».

19:00 17.05.2018

«Правова свідомість – власне усвідомлення»

14 травня 2018 року з учнями 8-Б класу Близнюківського ліцею (класний керівник Куряченко В. В.) було проведено виховний захід на тему «Правова свідомість – власне усвідомлення» за участю:

21:05 16.05.2018

Літературно-виховний захід "Величальна пісня матері"

У останній місяць весни, у травні, коли природа Мати виряджає свою доню Землю в пишному уборі весняних квітів у дорогу життя, праці й радості, Україна відзначає світле свято День матері. Тож сьогодні на честь цього урочистого свята Гнатко А.С. провела літературно-виховний захід "Величальна пісня матері", на якому були присутні вчителі та учні школи.

17:06 14.05.2018

Близнюківські учні на «Енерго-фестивалі»

    27 квітня 2018 року у Харкові пройшов творчий обласний фестиваль збереження природи, ресурсів та енергоефективності «Енерго-фестиваль». На ньому свої роботи представили близько ста учасників. Усі учні чудово підготувалися і вражали своєю ерудицією, вмінням творчо мислити та розв’язувати глобальні проблеми збереження природи та ресурсів, що стоять перед людством. Тим вагомішою стала перемога учнів нашого ліцею Стригунова Антона, учня 11-А класу в номінації «Сучасні технології. Інноваційні енергоефективні розробки, винаходи» (керівник Палагута О. М.) та Закорко Катерина в номінації «Заходи щодо ресурсо-, природозбереження та енергоефективності» (керівник Палагута В. В.), які посіли перші місця.

13:12 11.05.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень