A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Чорнобиль - трагедія ХХ століття. Лінійка-пам'яті у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ст.

У всі часи дзвони були вісниками, вони звучали в дні свят і людських бід, коли голосу людському не під силу було викричати біль…По кому дзвін сьогодні? 26 квітня 1986 року о першій годині 23 хвилини зазвучав чорнобильський дзвін, його почули мешканці всієї планети. Він звучить і сьогодні. Наслідки чорнобильської катастрофи виявилися серйозними, і якщо є у нас усенародні свята, то ця дата в Україні є всенародною панахидою, що об'єднує всіх сущих одним спогадом, однією печаллю, однією надією. Чорнобиль…Чорний біль нашої землі. І скільки б не минуло літ, все одно це слово полум'янітиме чорним вогнищем скорботи. Тому квітень завжди із того часу пов'язується зі словом «Чорнобиль», бо щороку 26 квітня ми згадуємо про цю біду.

10:43 27.04.2018

Запобігти! Врятувати! Допомогти!

26 квітня 2018 року в Близнюківському ліцеї відбувся показовий  День цивільного захисту населення, на який  запрошені були заступник голови  Близнюківської районної державної адміністрації О. В. Ляпкало, начальник відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської РДА Л. В. Бондаренко, провідний інспектор відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської РДА  М.М.Линник, майстер виробничого навчально-методичного центру ЦЗ та безпеки життєдіяльності Харківської області навчально-консультативного пункту в м. Лозова С.П.Марченко, провідний інспектор Близнюківської РС ГУ ДСНС України в Харківській області І.В.Сєрий, директори та посадові особи з питань ЦЗ ЗЗСО Близнюківського району. 

18:48 26.04.2018

У Бурбулатівській філії Близнюківського ліцею проведена виховна година «Чорнобиль усім нам болить»

     26 квітня 2018 року в Бурбулатівській філії Близнюківського ліцею пройшла загальношкільна виховна година «Чорнобиль усім нам болить», приурочена 32-ій річниці аварії на Чорнобильській АЕС. Учитель початкових класів Літвінова В.М. та бібліотекар сільської бібліотеки-філії Завгородня І.М. ознайомили учнів з однією із трагічних сторінок України, розкрили наслідки трагедії 20-го століття. Діти подивилися документальний фільм «Чорнобиль до і після».

14:32 26.04.2018

У Верхньосамарській ЗОШ проведено заняття на тему: «Від безвідповідальності до злочину один крок»

     Профілактика вчинення правопорушень неповнолітніми  — одна з найбільш важливих сторін усього процесу викорінювання злочинності в нашій державі. Значне місце в цьому процесі займає правопросвітницька діяльність. Головний зміст якої полягає у виховній роботі, попередженні правопорушень з боку підлітків, усуненні причин і умов, що сприяють злочинності неповнолітніх. Саме з цією метою 25 квітня 2018 року у Верхньосамарській ЗОШ начальником Близнюківського бюро правової допомоги, спільно з представниками районного сектору з питань пробації, відділу освіти, молоді та спорту, служби у справах дітей Близнюківської РДА проведено заняття на тему: «Від безвідповідальності до злочину один крок», в ході якого учасники ознайомилися із поняттями «відповідальність» і «обов'язок», видами відповідальності неповнолітніх, навчилися розрізняти проступки залежно від ступеня тяжкості й відповідальність за них, а також як можливо захисти свої права.

16:59 25.04.2018

Зустріч школярів Бурбулатівської філії із випускниками та вихованцями ДНЗ с. Бурбулатове

24 квітня 2018 року пройшла зустріч школярів Бурбулатівської філії із випускниками та вихованцями ДНЗ с. Бурбулатове, в ході якої діти переглянули інсценізацію вистави «Гуси-лебеді», розв’язали цікаві задачі та смішинки-веселинки. По закінченню зустрічі – присутні подивилися цікаві мультфільми.

15:40 24.04.2018

В Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася загальношкільна лінійка присвячена Всесвітньому Дню Землі

19 квітня 2018 року вчитель біології Богдановська О.О. та учні 3, 8, 9,11 класів  провели загальношкільну лінійку присвячену Всесвітньому Дню Землі. Мета цього заходу: розширити знання учнів про природу, виховання у дітей любові до природи, бережливого ставлення до неї.

14:33 24.04.2018

День цивільної оборони у Самійлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     19 квітня 2018 року у Самійлівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів було проведено “День цивільної оборони”. В період підготовки дня ЦО було активізовано пропаганду цивільної оборони через усні виступи, демонстрацію учбових фільмів, навчання учнів з питань цивільної оборони та основ безпеки життєдіяльності.      Основними заходами, проведеними в цей день у школі стали: – засідання штабу ЦО; – відпрацювання прийомів користування засобами індивідуального захисту, а саме тренування по одяганню протигазів, захисних костюмів, по транспортуванню і мобілізації постраждалих під час HC); – проведено заняття ЦО «Евакуація школи під час пожежі»; – відпрацьовано практичні навички відповідно до “Плану дій у HC”, під час яких перевірено реальну готовність учасників навчально-виховного процесу до дій в умовах надзвичайної ситуації.

23:22 20.04.2018

Робоча зустріч з радником голови Харківської обласної державної адміністрації Аллою Ройтблат

19 квітня 2018 року заступник голови Близнюківської районної державної адміністрації Олена Ляпкало, радник голови Харківської обласної державної адміністрації Алла Ройтблат та начальник відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської районої державної адміністрації Леонід Бондаренко з робочим візитом відвідали КЗ «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області».

16:34 19.04.2018

19 квітня 2018 року проведено нараду з керівниками ЗЗСО та директорами пришкільних таборів відпочинку Близнюківського району

   19 квітня 2018 року начальником відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської районної державної адміністрації  Л.В.Бондаренком проведено нараду з керівниками закладів загальної середньої освіти та директорами пришкільних таборів відпочинку Близнюківського району за участю  начальника  Близнюківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області О.С.Уколової.                                                                  

16:10 19.04.2018

В Уплатнівському ДНЗ (ясла - садок) проводиться "Тиждень знань безпеки життєдіяльності"

     З 16 по 20 квітня 2018 року в Уплатнівському дошкільному навчальному закладі (ясла - садок) проводиться "Тиждень знань безпеки життєдіяльності", в ході якого проведено комплексні заняття за темами "Сам вдома", " Вулиця","Небезпечні предмети", "Вогонь добрий чи злий?", "Правила поведінки на водних об'єктах".  Активними учасниками  всіх заходів є батьки вихованців та всі працівники закладу.

13:18 19.04.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень