A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних 2018

     16 березня 2018 року в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, в якому прийняли участь 10 команд ДЮП загальноосвітніх навчальних закладів району.

15:44 19.03.2018

На базі Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ст. проведено правові дебати на тему: «Не має прав без обов’язків»

     15 березня 2018 року на базі Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ст. провідним інспектором відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської РДА ( Линник М.) спільно з начальником Близнюківського Бюро правової допомоги (Тищенко Л.), Близнюківського РС з питань пробації (Максименко М.) та служби у справах дітей Близнюківської РДА (Гриненко М.) для учнів 9-11 класів проведено правові дебати на тему: «Не має прав без обов’язків». В ході зустрічі організатори заходу  ознайомили присутніх з правами громадян, тим як закони їх захищають та яка відповідальність передбачена за порушення цих законів.  Далі учні об’єдналися у групи для проведення дебатів. Ключові тези дебатів: «основні права громадян», «дотримуватися закону – обов’язок громадянина», «не має прав без обов’язків».  Учні обох команд висловлювали свою точку зору, відстоювали свою позицію використовуючи аргументи, що базувались на фактах і знаходилися у правовому полі. Проведення заходу сприяло формуванню в учнів критичного мислення та навичок аргументованого висловлювання, вмінню застосовувати правові знання для врегулювання життєвих ситуацій.

15:25 19.03.2018

Макет "Селище Близнюки в майбутньому"

     Одним із напрямків роботи Близнюківського ДНЗ (я-с) №2 "Сонечко" є патріотичне виховання дошкільнят. Наші малюки, коли виростуть,стануть особистостями. Цікавими і повчальними є заняття, спрямовані на прищеплення шанобливого ставлення до людини, до рідного краю,країни, природи та ін. 

13:33 19.03.2018

Команда Криштопівської ЗОШ "Діти України" взяла участь у конкурсі  Дружин юних пожежних

16  березня 2018 року команда Криштопівської ЗОШ "Діти України" взяла участь у конкурсі  Дружин юних пожежних, який пройшов у Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості.

09:34 19.03.2018

Відбувся тренінг за темою «Проект «Впевнений старт» для завідувачів дошкільних навчальних закладів Близнюківського району

     15 березня 2018 року в приміщенні Близнюківського будинку дитячої та юнацької творчості відбувся тренінг за темою «Проект «Впевнений старт» для завідувачів дошкільних навчальних закладів Близнюківського району. 

10:20 16.03.2018

Конкурс "Перлини української кухні"

     13 березня 2018 року в «Українській хаті» краєзнавчого музею села Олексіївка, вчителями Коломієць.П. та Байдосовою Г.В., був проведений конкурс для учнів 5-6 класів «Перлини української кухні».

11:46 14.03.2018

Заняття з дітьми раннього віку

У Близнюківському ДНЗ(я-с) №2 "Сонечко" з дітьми раннього віку систематично проводяться заняття по ознайомленню з природним довкіллям. Наприклад: "Наш веселий огород", "В гості до Чіполіно" і інші. Дітям дуже подобаються такі заняття.

08:56 14.03.2018

"ПЛАНШЕТИ ЗДОРОВ'Я"

          Рівень розвитку дрібної моторики - один з показників інтелектуальної готовності до шкільного навчання. Тренування рухів пальців рук дітей покращує не тільки рухові можливості дитини, а й розвиток психічних і мовних навичок. У Криштопівському ДНЗ (я-с) приділяють певну увагу вправам, іграм, різноманітним завданням на розвиток дрібної моторики та координації рухів руки це  вирішує одночасно декілька проблем: по-перше впливає на загальний інтелектуальний розвиток дитини, по-друге, покращується розвиток мовлення малюка, по-третє, готують його до оволодіння навичок письма. 

18:40 13.03.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень