A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

В Добровільській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся захід «Герої не вмирають»

     20 лютого в Добровільській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся захід «Герої не вмирають» в 9-10 класах з метою виховання шанобливого ставлення до Героїв Небесної Сотні, воїнів, загиблих у боротьбі за свободу та цілісність України та урок-реквієм «Пам’яті Героїв Небесної Сотні» для учнів 2 класу.

13:33 21.02.2018

«Пізнаймо в серці рідне слово» Верхньосамарська ЗОШ І-ІІІ ст.

      Ми – українці. Живемо у вільній і незалежній державі – Україні. Розмовляємо рідною державною українською мовою. А мова у нас красива і багата, мелодійна і щира, як і душа українського народу. До Міжнародного дня рідної мови , в актовому залі  нашої школи  вчитель української мови та літератури Жук О.М. разом з  учнями 5 класу провели виховний захід "Пізнаймо в серці рідне слово". Знавці рідного слова ознайомили всіх присутніх з поезіями про рідну мову - Л.Українки, В. Сосюри, Д. Білоуса, Т. Шевченка та інших письменників нашої країни. Цей захід об’єднав учнів та вчителів і показав високий прояв почуття патріотизму, любові до рідної мови та своєї Батьківщини. Учні 5-9 класів написали диктант «Без мови немає  народу» за матеріалами листа Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 09.02.2018 №22.1/10-348 «Про відзначення Міжнародного дня рідної мови».

13:14 21.02.2018

День Героїв Небесної Сотні в Бурбулатівській філії

     20 лютого 2018 року в Бурбулатівській філії пройшли заходи до Дня Героїв Небесної Сотні. На першому уроці було проведено загальношкільну лінійку з нагоди вшанування Героїв Небесної Сотні, яка розпочалася Державним Гімном України. Учні та вчителі філії вшанували пам'ять загиблих на Майдані хвилиною мовчання. Після лінійки була організована патріотична година "Пам'яті Героїв Небесної Сотні".

20:05 20.02.2018

У нашій пам'яті вони назавжди залишились…

     20 лютого в Близнюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася  лінійка пам’яті, присвячена Дню Героїв Небесної Сотні. Присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання.

15:21 20.02.2018

Урочиста лінійка пам’яті вшанування Героїв Небесної Сотні у Самійлівській школі

     Трагічною зимою 2014 року українці змогли довести всім, а найперше – собі, що ми сильна нація, яка прагне добра, щастя, можливості жити в квітучій розвиненій державі і готова відстоювати свої прагнення навіть зі зброєю в руках.

15:18 20.02.2018

В Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли заходи до Дня вшанування пам’яті Небесної Сотні

     День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

15:13 20.02.2018

20 лютого в Криштопівській ЗОШ  проведено лінійку-реквієм

   Ми в скорботі і з великою вдячністю згадуємо героїв Небесної Сотні, адже їх подвиг – це ціна нашої свободи. Вони  перші, хто став на шлях боротьби, яка продовжується і сьогодні. Ми не маємо права забути принесену ними добровільну жертву в ім’я України.                           

15:09 20.02.2018

День вшанування пам'яті героїв Небесної Сотні у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     На самім початку революційних подій, коли нікому і в голову не могло прийти, чим усе обернеться, слова «Слава Україні! Героям Слава!» видавалися простим вітанням. Майдан Незалежності – справді те місце, де здобували свою свободу. Це дивне, неймовірне місце, потужна точка енергії нашого народу, де встигли відчути все: і радість, і безвихідь, і горе, і біль, і гордість, і повагу.

15:05 20.02.2018

На базі Близнюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів розпочалося навчання 29 педагогів району з підготовки до роботи в умовах Нової української школи

Першого вересня 2018 року всі першокласники України навчатимуться за новим Державним стандартом початкової освіти. Ключовими особами реформи середньої освіти є вчителі, які мають реалізувати зміни – кожен у власному класі.

14:35 20.02.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень