A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

З нагоди святкування 21 лютого Міжнародного дня рідної мови у Садовській школі пройшов захід

    З нагоди святкування 21 лютого Міжнародного дня рідної мови у Садовській школі пройшов захід, присвячений красі і багатству української мови. Недарма говориться, що без усякої іншої науки ще можна обійтися, а без знання рідної мови обійтися не можна. І це справді так. Людина, яка не хоче знати рідної мови, руйнує те, що повинно стати фундаментом її особистості. У виконанні учнів звучали вірші, гуморески, інсценів, пісні. Метою заходів було виховання любові до рідної мови, бажання її досконалого вивчення. Мова народу – найкращий цвіт, що ніколи не в’яне, а вічно живе, розвивається. Шкільну нашу родину об’єднав «диктант єдності» на тему «Без мови немає народу».

19:29 23.02.2018

До Дня народження Лесі Українки

     23 лютого 2018 року в Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся виховний захід  присвячений 147 річниці з Дня  народження геніальної поетеси Лесі Українки.

19:10 23.02.2018

В Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов тиждень природничо-математичних наук

  В Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов тиждень природничо-математичних наук. Протягом тижня з  19.02.2018 по 23.02.2018 проходили заходи згідно складеного плану членами ШМО природничо-математичного циклу.

18:54 23.02.2018

Міжнародний день рідної мови в Олексіївській ЗОШ

    Недарма говориться, що без усякої іншої науки ще можна обійтися, а без знання рідної мови обійтися не можна. І це справді так. Людина, яка не хоче знати рідної мови, руйнує те, що повинно стати фундаментом її особистості. 21 лютого ми святкуємо Міжнародний день рідної мови. Цю дату визначено на 30-ій сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО в жовтні 1999 року, яка наголосила на важливій ролі мови в розвитку освіти, культури, для консолідації суспільства, формування нації і зміцнення держави.

16:11 22.02.2018

У Добровільській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася виховна година, присвячена Міжнародному Дню рідної мови

21 лютого 2018 року у Добровільській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася виховна година, присвячена Міжнародному Дню рідної мови на тему: «Нас єднає мова». Учні 7-го класу написали «диктант єдності».

14:10 22.02.2018

Свято рідної мови в Криштопівській ЗОШ І-ІІІ ст

     Як продовження свята рідної мови сьогодні в Криштопівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відкрили виставку "Видатні українці",  яку учні готували протягом третьої четверті і присвятили  Міжнародному  дню рідної мови. Виставку розмістили на другому поверсі школи. Готується стенд "Відомї спортсмени сучасності". Також діти 4 класу виготовили родинне дерево Лесі Українки.

14:03 22.02.2018

Юні волонтери

Виступ команди волонтерів 5 – А класу Близнюківської школи на уроках основ здоров’я в першому класі. Рольова гра «Правила дорожнього руху».

21:49 21.02.2018

З нагоди святкування Міжнародного дня рідної мови у Близнюківській школі проведено «диктант єдності»

З нагоди святкування Міжнародного дня рідної мови у Близнюківській школі для проведення «диктанта єдності» поєдналися учні опорного закладу та філій. Також в закладі було проведено круглий стіл на тему «Рідна мова – безцінна й невичерпна скарбниця народу». Під час його проведення учні висловили думку, що націонална мова – це здобутоккултури, духовної діяльності певного народу, а одночасно здобуток культури всього людства. Це історична пам’ять нації, це музика, барви буття, сучасна художня, інтелектуальна і мислительска діяльність  народу. Тому треба берегти, плекати, розвивати мову.

21:46 21.02.2018

Святкування Міжнародного дня рідної мови в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

          З нагоди святкування Міжнародного дня рідної мови у нашій школі пройшов захід, присвячений красі і багатству української мови. У виконанні учнів звучали вірші, гуморески, інсценівки. Серед учнів 7-8 класів пройшов брейн-ринг «Рідне слово». За звання кращих знавців мови позмагалися дві команди. Метою заходів було виховання любові до рідної мови, бажання її досконалого вивчення. Мова народу – найкращий цвіт, що ніколи не в’яне, а вічно живе, розвивається. Шкільну нашу родину об’єднав «диктант єдності» на тему «Без мови немає народу».

19:31 21.02.2018

У Криштопівській школі продовжується тиждень української мови

    У Криштопівській школі продовжується тиждень української мови. 21 лютого педагог-організатор Андрущенко Т.М. підготувала та провела конкурс ораторського мистецтва "Диво-мова калинова". Прозвучали вірші українських поетів: Т. Шевченка, Д.Павличка, В.Сосюри, К.Коврик, Л.Пилип’юк та ін. Діти з усією серйозністю і відповідальністю готувалися до конкурсу. Вітаємо переможців: Дудка Софію (1клас) та Скрипку Камілу (5 клас). 

13:45 21.02.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень