A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

В Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися заходи присвячені Гансу Крістіанові Андерсену

     В Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися заходи присвячені Гансу Крістіанові Андерсену. Нагадаємо, що цього року виповнюється 213 років з дня народження знаменитого казкаря. 

00:48 04.04.2018

Близнюківці на конкурсі «Кроковеє поле»

    Березневими днями в м. Харків пройшов ХVІІ відкритий фестиваль традиційної народної культури «Кроковеє коло».  «Кроковеє коло» є фестивалем традиційної народної культури Слобожанщини за участі дітей та молоді Харківської області та м. Харкова. Фестиваль заснований у 2000 році за ініціативою Спілки етнологів та фольклористів м. Харкова та проводиться за підтримки Управління освіти і науки Харківської облдержадміністрації, Управління культури Харківської міської ради та Харківського обласного відділення Українського Фонду культури.

16:58 03.04.2018

  У Криштопівському ліцеї розпочався тиждень дитячо-юнацької книги

      У Криштопівському ліцеї тиждень дитячо-юнацької книги розпочався 2 квітня в День народження  Г.Х. Андерсена, датськикого прозаїка та поета.  Першого дня тижня бібліотекар Іванова А.О. провела конкурс веселих загадок за тематикою казок  Андерсена.  Найкращим знавцем творчості  автора виявився  Гнатко Віталій, учень 3 класу.

16:51 03.04.2018

Маленький еколог Криштопівського ліцею вже приготував птахам нове житло

     Цього року весна десь забарилася  і птахи не поспішають повернутися з теплих країв, але маленький еколог Криштопівського ліцею вже приготував  їм нове житло. Ось таку шпаківню зробив разом з дідусем учень 2 класу Залізко Кирило. Ласкаво просимо пернатих друзів додому!

16:47 03.04.2018

Завершилась друга (очна) навчальна сесія педагогів Близнюківщини щодо роботи в умовах Нової української школи

     30 березня 2018 року завершилась друга (очна) навчальна сесія педагогів Близнюківщини щодо роботи в умовах Нової української школи, яка тривала протягом весняних канікул. Цікаве і змістовне навчання – це спільна і активна робота в групах, пізнавальна та креативна атмосфера, позитивні емоції! Третя сесія проходитиме у червні під час літніх канікул.

11:58 02.04.2018

Відбувся тренінг за темою «Проект «Впевнений старт» для вихователів закладів дошкільної освіти Близнюківського району

     30 березня 2018 року в приміщенні Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся тренінг за темою «Проект «Впевнений старт» для вихователів закладів дошкільної освіти Близнюківського району. 

11:42 30.03.2018

Друге засідання атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти, молоді та спорту Близнюківської районної державної адміністрації

29 березня 2018 року на базі Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості проведено друге засідання атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти, молоді та спорту Близнюківської районної державної адміністрації.

17:00 29.03.2018

Розпочалося навчання другої сесії з підвищення кваліфікації педагогічних працівників Близнюківського району

26 березня 2018 року розпочалося навчання другої сесії з підвищення кваліфікації педагогічних працівників Близнюківського району, які проходять підвищення кваліфікації за напрямом: «Особливості організації освітнього процесу у 1-му класі в умовах упровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти» для роботи в умовах Нової української школи. Друга сесія триватиме до 30 березня 2018 року.

10:40 27.03.2018

Відбірковий етап районного фестивалю юних виконавців «Весняні дзвіночки»

     З метою організації активного змістовно-тематичного дозвілля та підтримки творчо-обдарованих дітей, підлітків та молоді, в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості 23 березня 2018 року проведено відбірковий етап районного фестивалю юних виконавців «Весняні дзвіночки».

22:27 26.03.2018

В приміщенні Близнюківської районної бібліотеки пройшли заключні ігри змагань з шахів серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів «Біла тура»

23 березня 2018 року в приміщенні Близнюківської районної бібліотеки пройшли заключні ігри змагань з шахів серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів «Біла тура». За результатами змагань в особистій першості серед юнаків 1 місце - Іваненко І. (Криштопівська ЗОШ), 2 місце - Воронкін О. (Близнюківська ЗОШ), 3 місце – Жильцов І. (Садовська ЗОШ). Серед дівчат 1 місце - Максименко О. (Садовська ЗОШ), 2 місце - Шесталюк В. (Новонадеждинська ЗОШ), 3 місце - Штогун А. (Олексіївська ЗОШ). В командній першості в підсумку на 1 місці - Садовська ЗОШ, на 2 – Близнюківська ЗОШ, на 3 місці – Олексіївська ЗОШ. Нагородження переможців провела головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Манзюк Наталія.

18:58 26.03.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень