A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Відбулися змагання на Кубок засновника гирьового спорту в Близнюківському районі Т.А.Осипи

25 березня 2018 року в спортивному залі Близнюківського районного стадіону ім. М.І.Биченка відбулися змагання на Кубок засновника гирьового спорту в Близнюківському районі Т.А.Осипи. В змаганнях взяли участь спортсмени з  Нової Водолаги та Близнюківського району. Урочисте відкриття змагань розпочали директор Близнюківської ДЮСШ Костянтин Кондра і головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської РДА Наталія Манзюк, які привітали учасників зі спортивним святом і побажали великих спортивних здобутків, здоров'я та відмінних успіхів у навчанні, так як, переважна більшість атлетів складалась з учнів Близнюківської школи, шкіл району та вищих навчальних закладів міста Харкова. Було зачитано наказ управління у справах молоді та спорту про присвоєння Осипі Тарасу Андрійовичу тренеру-викладачу з гирьового спорту першої категорії. З чим його і привітали гучними оплесками всі присутні в залі. В приміщенні спортивного залу змагалися за головний трофей більше 60 спортсменів, починаючи з початківців та закінчуючи студентами Харківських вишів.

18:52 26.03.2018

Новини з Криштопівської школи

23 березня 2018 року в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся щорічний фестиваль вокалістів "Весняні звіночки". Вітаємо учасниць з Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Скрипніченко Валерію (3 кл.) та Ільканич Альону, (9 кл.), які перейшли до другого етапу фестивалю.

19:23 23.03.2018

Практичний педагогічний досвід

В Близнюківській ЗОШ І- ІІІ ступенів на уроках з «Основи здоров‘я»  використовується інтерактивне навчання, рольові ігри, вирішення ситуаційних завдань, складання колажів, виготовлення тематичних стіннівок та ін. «Деякими з таких вправ хотілося б поділитися з своїми колегами, а можливо цим скористаються і батьки», зазначила вчитель з «Основи здоров‘я»  Линник Н.П.  Наприклад: учні 5 –х класів  допомагали їжачку стати сильним, спритним та здоровим: кожен учень обмалював та вирізав із паперу свою маленьку долоньку (умовні голочки) написавши на ній правила здорового способу життя та прикріпили по черзі до їжачка. Чітко прочитавши написане і тим самим даючи йому поради щодо здорового способу життя: харчування, відпочинку, гігієни, заняття спортом. Діти  захоплено та завзято виконували таку роботу, яку і використають у проведені свого дозвілля!!!

15:13 23.03.2018

Конкурс «Кращий вихователь Харківщини» у 2018 році

     22 березня 2018 року на базі КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» презентувала власний професійний досвід – конкурсу «Кращий вихователь Харківщини» у 2018 році Гень Тетяна Петрівна, вихователь Садовського закладу дошкільної освіти Близнюківської селищної ради Близнюківського району Харківської області.

10:19 23.03.2018

Допомога лебедям взимку

Справжня зима прийшла до нас лише в березні. Все замела снігом, скувала ріки кригою, наслала морози. При такій погоді дуже важко лебедям, які поселилися на річці Самарі, поблизу с. Верхня Самара. Та є небайдужі люди, які щодня допомагають цим благородним птахам: приносять їжу, допомагають перебути сувору негоду.

14:24 22.03.2018

«Правовий букварик» у початкових класах

     Дуже важливо формувати правосвідомість особистості ще з раннього дитинства. Саме з цією метою вчителі початкових класів Котлярова С.О., Москаленко Т.О., Таран Н.Ю. та Овсяннікова Н.М. підготували та провели захід для учнів початкових класів «Правовий букварик». Основними завданнями заходу було ознайомити дітей із правами, що гарантуються законом, сприяти формуванню правового світогляду, системи теоретичних поглядів на права дитини, формувати активну позицію дітей щодо реалізації себе та своїх прав у житті, правову свідомість. Розвивати логічне мислення, інтерес до правових знань, навички самореалізації і самовиховання. Виховувати пошану до законів України, вчити користуватися своїми правами.

21:19 21.03.2018

ЦІКАВА ФІЗКУЛЬТУРА

     Творчість, елементарні підручні матеріали і нестандартне фізкультурне обладнання готове. Педагогічні працівники Криштопівського закладу дошкільної освіти створили для своїх вихованців відповідні умови, які б мотивували і спонукали малят до турботи про своє здоров′я,  до рухливих ігор та розваг.

16:20 21.03.2018

Відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти, молоді та спорту Близнюківської районної державної адміністрації

20 березня 2018 року відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти, молоді та спорту Близнюківської районної державної адміністрації. На порядку денному стояло питання атестації педагогічних працівників закладів освіти району.

10:08 21.03.2018

Про проведення конкурсу на кращий проект опорної школи

      Відповідно до законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», постанови Кабінету Міністрів України від 27.08.2010 №777 «Про затвердження положення про освітній округ» (зі змінами), рішення Близнюківської районної ради IX позачергової сесії VІІ скликання від 14.06.2017 №195-VІІ «Про затвердження Положення про районний конкурс на кращу опорну школу» (зі змінами), рішення Близнюківської районної ради ХХІІІ сесії  VІІ скликання від 06.03.2018 року №538- VІІ «Про створення освітнього округу в Близнюківському районі» відділ освіти, молоді та спорту Близнюківської РДА проводить конкурс на кращий проект опорної школи.

15:53 20.03.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень