A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Вихованці Уплатнівського дошкільного навчального закладу відвідали пам'ятник загиблим воїнам

Згідно до плану заходів з відзначення Дня пам'яті та примирення й Дня Перемоги над нацизмом вихованці Уплатнівського дошкільного навчального закладу відвідали пам'ятник загиблим воїнам, що визволяли наше село в роки ІІ світової війни, поклали квіти до підніжжя пам'ятника та вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

13:11 07.05.2018

Конкурс читців серед учнів шкіл району та вихованців Близнюківського БДЮТ «Пам’ятає врятований світ…»

04 травня 2018 року в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості проведено конкурс читців серед учнів шкіл району та вихованців Близнюківського БДЮТ «Пам’ятає врятований світ…», присвячений 73-річниці Перемоги над фашизмом.

20:44 04.05.2018

Акція "За чисте довкілля" в Олексіївській ЗОШ

     Акція «За чисте довкілля» передбачає приведення до належного санітарного стану прибудинкових територій, вулиць, доріг, тротуарів у населених пунктах, кладовищ, братських могил, місць почесних поховань та меморіальних комплексів, упорядкування парків, скверів, висаджування дерев та кущів , прибирання клумб тощо.

15:46 04.05.2018

До Криштопівського ліцею завітали представники районного військкомату

День цивільного захисту - це закріплення знань, отриманих учнями при вивченні навчальних програм з основ здоров’я та цивільного захисту населення. Тож 27 квітня 2018 року до Криштопівського ліцею завітали представники районного військкомату на чолі з воєнкомом Горобцем А.Л. Діти демонстрували свої навички та вміння, справлятись з надзвичайними ситуаціями. У свою чергу військові поділилися  цікавими  прийомами та правилами самозахисту. 

15:38 04.05.2018

Акція "Чисте довкілля" в Криштопівському ліцеї

Минулого тижня на сільському стадіоні старшокласниками Криштопівського ліцею було висаджено берізки в кількості двадцяти штук, придбані на кошти сільської ради у підтримку акції "Чисте довкілля".

15:29 04.05.2018

Тиждень безпеки життєдіяльності в Садовському ДНЗ "Веселка"

    Народна мудрість говорить: "Посієш звичку - пожнеш характер". Тому формування у дітей стійких навичок правильної поведінки в незвичних небезпечних обставинах, усвідомлення цінності їх життя та здоров'я, навчання способів регулювання власної поведінки в довкіллі, серед людей та предметів повинно починатися з раннього віку. Для цього проводяться "Тижні безпеки" для малечі.

20:25 03.05.2018

День цивільного захисту в Бурбулатівській філії

     27 квітня 2018 року в Бурбулатівській філії були проведені заходи до Дня цивільного захисту. День розпочався з організаційної лінійки. Начальник штабу ЦЗ Білик Т.М. ознайомила учнів з теоретичним матеріалом, пов’язаним із сучасним життям. Діти переглянули навчальний фільм про роботу МНС та відеоролик-пам’ятку про запобігання дитячого травматизму. По сигналу «Тривога!» усі швидко та організовано покинули приміщення філії. Відвідування бомбосховища визвало в учнів бурхливі емоції. «Хай буде мир і спокій на нашій планеті!» - такий висновок зробили наші діти.

15:22 27.04.2018

27 квітня 2018 року - "День ЦЗ" в Лукашівській ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Олега Чепеленка

     Учасниками НВП відпрацьовано і закріплено навички збереження та захисту здоров'я і життя під час надзвичайних ситуацій. Проведено тренування з відпрацюванням дій на випадок пожежі.

14:52 27.04.2018

В Добровільській ЗОШ було проведено “День цивільного захисту”

     27 квітня 2018 року в Добровільській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів  Близнюківської районної ради Харківської  області було проведено “День цивільного захисту ”. В період підготовки дня ЦЗ було активізовано пропаганду цивільного захисту  через усні виступи, демонстрацію учбових фільмів, навчання учнів з питань цивільного захисту та основ безпеки життєдіяльності. Основними заходами, проведеними в цей день у школі стали: – засідання штабу ЦЗ; – відпрацювання прийомів користування засобами індивідуального захисту, а саме тренування по одяганню протигазів, захисних костюмів, по транспортуванню і мобілізації постраждалих під час HC; – проведено заняття ЦЗ «Евакуація школи під час пожежі»; – відпрацювали  практичні навички відповідно до “Плану дій у HC”, під час яких перевірено реальну готовність учасників навчально-виховного процесу до дій в умовах надзвичайної ситуації.

14:29 27.04.2018

«День цивільного захисту» у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     Згідно з планом підготовки школи з Цивільного захисту 27 квітня у Верхньосамарській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів було проведено «День цивільного захисту». Цього дня  було активізовано пропаганду цивільної оборони через усні виступи,демонстрацію учбових фільмів, навчання учнів з питань цивільної оборони . За спеціальним сигналом було проведено евакуацію  школи під час  умовної пожежі. Подібні заходи є своєрідним підведенням підсумків засвоєння учнями, протягом навчального року, матеріалу з питань цивільного захисту.  Керівний склад, працівники школи та учні здобули практичний досвід виконання заходів Цивільної оборони, дій за сигналами оповіщення та інформування населення. Такі заходи потрібно проводити частіше, вони допомагають попереджати та не допускати серед дітей і підлітків травматизму та загибелі. Це наша можливість навчити підростаюче покоління правильній поведінці при пожежі та в надзвичайних ситуаціях, адже вони наше майбутнє.

14:03 27.04.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень