A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

22 травня 2018 року відбулась нарада керівників закладів загальної середньої освіти

Відповідно до Плану роботи відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської райдержадміністрації 22 травня 2018 року відбулась нарада керівників закладів загальної середньої освіти, на якій були розглянуті наступні питання:

16:49 22.05.2018

Розпочалась основна сесія ЗНО

     22 травня 2018 року розпочалась основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Сьогодні 65 випускників закладів загальної середньої освіти району взяли участь у тестуванні з математики, яке проводилось у Лозівському професійному ліцеї та Лозівській філії Харківського державного автомобільно-дорожнього коледжу. Випускників супроводжували до пунктів тестування та у зворотньому напрямку відповідальні особи закладів загальної середньої освіти, представники поліції та медичні працівники.

16:46 22.05.2018

У Криштопівському ліцеї пройшло "Свято прощання з Буквариком"

У Криштопівському ліцеї 22 травня 2018 року з метою формування у дітей інтересу до читання, виховання любові до книги, як до джерела знань, пройшло "Свято прощання з Буквариком", яке підготувала та провела вчитель молодших класів Дудка Ірина Олександрівна. Першокласники прийшли до школи з піднесеним настроєм в очікуванні незабутнього свята. Неначе недавно сіли за новенькі парти шестирічки, як вмить навчилися читати і  всі книги відразу ж стали друзями! Тож нехай ніколи не пропадає цікавість до нового, цікавого і незнаного!  

15:18 22.05.2018

У Садовському ЗДО "Веселка» відсвяткували «День вишиванки» та "День Європи"

     У Садовському ЗДО "Веселка» відсвяткували «День вишиванки» та "День Європи". В закладі лунав дитячий гомін і веселий сміх. Малята із цікавістю розглядали сорочки одне одного, з гордістю розповідали, про красу створену умілими руками. Дітям надзвичайно цікаво було почути легенду про вишиванку,слухати українські пісні, водити хороводи, грати в народні ігри, відгадувати загадки, розглядати старовинний одяг із бабусиної скрині. Такий захід формує у дітей почуття прекрасного, вселяє в душі маленьких українців тільки найкращі почуття, наповнює її споконвічною могутньою силою українського народу. Не менш цікавою була гра-подорож країнами Європи, під час якої діти відгадували героїв казок та виконували флешмоб.

16:17 21.05.2018

День Вишиванки у Криштопівському ліцеї

    17 травня - День Вишиванки є міжнародним святом, яке покликане зберегти  народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. У цей день кожен може долучитись до свята, одягнувши вишиванку. Учні Криштопівського ліцею не залишились осторонь цього свята. Діти прийшли до ліцею у вишиванках та принесли з собою гарний, святковий, весняний настрій. Зі святом, Україно!

10:57 18.05.2018

День української вишиванки в Садовській загальноосвітній школі І-ІІІ ст.

     Травень надзвичайно багатий на свята. Але є серед них чи не найдорожчі - День матері та День сім’ї. Поруч з ними крокує, нерозривно з ними пов’язане, свято День української вишиванки - покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу.      Мамина пiсня, отчий дiм, бабусина вишиванка, прозора криниця, з якої пили воду ще наші предки — це наша родовiдна пам’ять, нашi символи, наша історія, яку повинні пам’ятати всі, щоб бути сильними, непереможними. На знак єдності і культурного відродження всього багатонаціонального українського народу, збереження споконвічних народних традицій створення і носіння вишитого одягу в Садовській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. зібралися справжні цінителі української краси.

10:14 18.05.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень