A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Свято Останнього дзвоника в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     Канікули ура! Під таким гаслом пройшло свято Останнього дзвоника в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Свято пройшло весело та урочисто. Цей день завжди незабутній, особливо для випускників. Саме вони прикували до себе найбільше уваги. Одинадцятикласники дякували вчителям, танцювали прощальний вальс.

21:38 27.05.2018

Свято Останнього дзвоника в Бурбулатівській філії Близнюківського ліцею

Уроки закінчилися, попереду тепле літечко, пора канікул. Сьогодні уся шкільна родина святкує День Останнього дзвоника. Дружба і злагода об'єднала всіх присутніх учнів, батьків, учителів і тих, хто завітав на свято. Останній дзвоник. Скільки в цьому спогадів і мрій, радості і смутку, сподівань, світлої печалі. Для одних цей день - початок веселих канікул, а для інших - бентежна мить...

19:56 25.05.2018

Ура канікули!

    Під таким гаслом пройшло свято Останнього дзвоника в Близнюківському ліцеї, на яке завітали почесні гості: голова Близнюківської районної державної адміністрації А. Ф. Калашник, Близнюківський селищний голова Г. С. Король, заступник голови Близнюківської районної ради Савченко М. І., начальник відділу освіти Близнюківської РДА Бондаренко Л. В.

14:37 25.05.2018

Останній дзвоник у закладах загальної середньої освіти Близнюківського району

    Сьогодні, 25 травня 2018 року, відбулося свято Останнього дзвоника в усіх закладах загальної середньої освіти Близнюківського району. З найкращими побажаннями до учнів, випускників, учителів та батьків завітали представники Близнюківської районної державної адміністрації. В кожному закладі освіти оголошено привітання голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної.

13:27 25.05.2018

Останній дзвоник у Криштопівському ліцеї

     Ось і закінчилося шкільне життя для учнів 11 класу Криштопівського ліцею. Випускників чекає нова сторінка життєвої історії. У кожного з них вона буде своя і яким буде новий  шлях - ніхто не знає. Сподіваємось, що все те добре, чого так багато бажали сьогодні  директор, класний керівник наші гості, батьки та першокласники допоможе їм у майбутньому завжди бути  компетентними, мудрими та гідними дітьми своєї Батьківщини.

13:14 25.05.2018

Свято Останнього дзвоника в Лукашівській школі

     Промайнув  ще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити.

10:45 25.05.2018

У Криштопівському ліцеї відбулося свято випускників

     24 травня 2018 року у Криштопівському ліцеї відбулося свято випускників. Цей випускний - свято прощання з молодшою школою для учнів 4 класу. Згадали, як прийшли до першого класу  в 2014 році, про  смішні та несподівані пригоди, про веселі та безтурботні  дні початкової школи. Багато чому навчились завдяки «класній мамі» Суботі Олені Володимирівні, підготувались до більш відповідальних днів, що почнуться після літнього відпочинку. Четвертачків поздоровив директор ліцею Хурда Олександр Миколайович та соціальний педагог Корнієнко Галина Іванівна.

15:33 24.05.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень