A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Свято Нептуна у пришкільному таборі відпочинку з денним перебуванням «Бригантина» на базі Уплатнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

     Свято Нептуна, повелителя морів і океанів, є улюбленим і традиційним святом у пришкільному таборі відпочинку з денним перебуванням «Бригантина» на базі Уплатнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Можливість пообливатися і розважатися радує всіх дітлахів. Усім було весело, радісно і завзято.

22:17 31.05.2018

День захисту дітей у пришкільному таборі відпочинку "Дружба" на базі Бурбулатівської філії

     31 травня 2018 року до вихованців пришкільного табору відпочинку "Дружба", що при Бурбулатівській філії Близнюківського ліцею, завітали гості: голова сільської ради Билим К.В., директор сільського будинку культури Ракітіна Н.Ю. і завідувач сільською бібліотекою-філією Завгородня І.М., які привітали вихованців із Днем захисту дітей. Вони підготували для школярів веселі ігри, конкурси. Вихованці табору відгадували загадки, співали пісні, розфарбовували розмальовки. Діти із задоволенням брали участь у конкурсі на кращий малюнок на асфальті. На завершення заходу учні ласували смачним морозивом, яким їх почастували гості.

21:07 31.05.2018

Табір «Веселка» Близнюківського ліцею

     29 травня 2018 року гостинно відчинив свої двері для учнів Близнюківського ліцею пришкільний табір відпочинку з денним перебуванням "Веселка".

16:06 30.05.2018

У Близнюківському ДНЗ №1 "Теремок" пройшли урочистості, присвячені закінченню дошкільного закладу

    У Близнюківському дошкільному навчальному закладі ( ясла-садок) №1 "Теремок" 29 та 30 травня 2018 року пройшли урочистості, присвячені закінченню дошкільного закладу.

14:27 30.05.2018

Відкриття зміни у пришкільному таборі відпочинку САМОЦВІТ Самійлівської ЗОШ

     Пришкільний табір відпочинку – це час розваг, веселощів та відпочинку для дітей, які з нетерпінням чекали відкриття табору «Самоцвіт» на базі Самійлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. 29 травня  розпочав роботу літній оздоровчий пришкільний табір відпочинку. Його робота триватиме до 15 червня включно.

10:57 30.05.2018

Відкриття табірної зміни в Бурбулатівській філії Близнюківського ліцею

     29 травня 2018 року розпочав свою роботу пришкільний табір відпочинку з денним перебуванням "Дружба" на базі Бурбулатівської філії Комунального закладу "Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області". У таборі створюються умови для реалізації права кожної дитини на повноцінний відпочинок, оздоровлення, задоволення інтересів. Діти знаходяться під наглядом медичного працівника та вихователів.

22:37 29.05.2018

Відкриття табірної зміни при Лукашівській загальноосвітній школі

     29 травня 2018 року розпочав свою роботу пришкільний табір відпочинку з денним перебуванням дітей «ЖУРАВЛИК» при Лукашівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів імені Олега Чепеленка Близнюківської районної ради Харківської області.

11:53 29.05.2018

Останнiй дзвоник у Самiйлiвськiй школi

    Шкільне подвір'я замайоріло квітами, вишиванками, посмішками... Таке довгоочікуване свято нарешті настало. Учні вишикувалися на святкову лінійку і радо вітали випускників та гостей оплесками. На лінійці були присутні А.Ф. Калашник - очільник Близнюківського району, В.В. Бреус - голова районної ради, Л.В. Бондаренко - начальник відділу освіти. Шановні гості завітали до школи з подарунком - новим автобусом для підвозу учнів з сусідніх сіл.

20:05 28.05.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень