A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

1-4 класи Криштопівської школи зібралися 15 лютого, щоб зустріти свято Стрітення

    1-4 класи Криштопівської школи зібралися 15 лютого, щоб зустріти свято Стрітення. Це традиція пов'язана з принесенням немовляти Ісуса до храму, де його побачив старець Симеон - автор пророцтва про пришестя Сина Господнього на землю.

15:10 15.02.2018

«Ціна чужої війни» Верхньосмарська ЗОШ І-ІІІ ступенів

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, 26-та річниця виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. Учні 8 класу разом зі своїм класним керівником Кучерявою. Т.А. та педагогом-організатором  Мороз М.В. провели урок-пам’яті та відвідали могилу воїна-інтернаціоналіста Бакая М.М.

15:02 15.02.2018

У Криштопівській ЗОШ організовано виставку художньої літератури в шкільній бібліотеці та проведено "Урок пам’яті"

     У Криштопівській ЗОШ організовано виставку художньої літератури в шкільній бібліотеці та проведено "Урок пам’яті", присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

14:51 15.02.2018

14 лютого - Міжнародний День дарування книг

14 лютого - Міжнародний День дарування книг - свято гідне нашої уваги і шанування! Іноді здається, що через якихось десяток літ книжок просто не стане - витіснять сучасні технології; занадто стрімкий потік життя, занадто багато потоків швидкої інформації навколо нас. Але сьогодні свято! У Криштопівській школі діти залюбки дарували книги у фонд бібліотеки. Найрізноманітніші: яскраві і простенькі, красиві і мудрі книги з’явились сьогодні у бібліотеці. Обмінюємось знаннями, обмінюємось інформацією. Давайте збережемо тепло і загадковість книги.

14:40 15.02.2018

В Криштопівській ЗОШ сьогодні нагороджували грамотами переможців районних конкурсів

     В Криштопівській ЗОШ сьогодні нагороджували грамотами відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської РДА переможця районного конкурсу-виставки писанкарства «Різдвяна писанка» учня 3 класу Фурмана Володимира, та ученицю 5 класу  Воронкіну Олександру, за ІІ місце у районному конкурсі плакатів «Спасибі -НІ!», присвяченому Всесвітньому Дню боротьби зі СНІДом.

14:40 14.02.2018

«Ми діти – землі української цвіт»

      Під таким гаслом 13 лютого 2018 року в рамках художньо-естетичного тижня в Близнюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся конкурс на краще виконання української пісні «Ми діти – землі української цвіт». Конкурсну програму підготувала і провела вчитель музики Луньова С. Г., з метою виховання любові до української культури, мистецтва, розвитку української пісенної творчості.

21:34 13.02.2018

Засідання методичної ради Близнюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

11 лютого 2018 року відбулося засідання методичної ради школи, на якому члени методичної ради розглянули описи педагогічного дсвіду вчителів: Мисік М. О., вчителя математики, Куряченка В. В., вчителя історії, Ляпкало Є.Г, вчителя економіки. Досвіди згаданих учителів, члени методичної ради визнали ефективними і ухвалили надати для розгляду до районної методичної ради відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської РДА, з метою рекомендацій до застосування вчителями району, а також запропонували вчителям, що представили свій педагогічний досвід, взяти участь у обласному фестивалі «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують».

21:28 13.02.2018

Робота гуртка "Мистецтво нашого народу" Самійлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Масляна – одне з самих світлих і веселих свят. На цьому тижні традиційно пекли млинці і виготовляли домашні обереги“. Лялька-Масляниця” символізувала достаток, урожай, здоров’я і захист житла. Таку ляльку виготовляли і зберігали весь наступний рік. Вихованці гуртка “Мистецтво нашого народу”  (керівник І.М. Таран) долучилися до виготовлення символу та оберегу Масляної. У теплій та дружній атмосфері і працювати веселіше!

21:23 13.02.2018

Самійлівські першокласники святкують Масляну

Масляна - одне з найулюбленіших свят українського народу. Це час, який присвячується доброму спілкуванню з близькими, рідними та друзями. Для віруючих людей - це підготовка до Великого посту, яка присвячена не тільки веселощам, але і прощенню образ і примиренню з ближніми.

20:00 12.02.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень