A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

«Ми єдині по духу, і по крові!»

«Ми єдині по духу, і по крові!» - під таким гаслом сьогодні відбувся концерт учнів 5 – 7 класів Близнюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, присвячений Дню Соборності України. У концерті прозвучали вірші та пісні про Україну. Окрасою концертної програми були українські народні танки та флешмоб «Україна – це ми!»

20:49 25.01.2018

У Близнюківській ЗОШ І – ІІІ ступенів відбулися різноманітні цікаві заходи

До Дня Соборності України у Близнюківській ЗОШ І – ІІІ ст відбулися різноманітні цікаві заходи. На виховних годинах учні переглядали презентації, тематичні відеофільми, читали уривки із творів класиків української літератури, які писали про єдність, могутність, силу та красу рідної землі. Проведено лінійку «Україна – це ми!», у бібліотеці можна було переглянути виставку літератури «Україна Соборна моя!». Семикласники  взяли участь в інтелектуальній грі «Я люблю Україну». Відомий український поет, мандрівний філософ Григорій Сковорода закликав: «Пізнай свій край… Себе, свій рід, свій народ, свою землю, і ти побачиш свій шлях у життя». І щоб пізнати цей неповторний край, цю рідну землю, яка є чудодійним джерелом, що все життя живить душу людини, дві команди, «Жовтих» і «Синіх»,  поринули у віртуальний світ інтерактивних вправ і довели, що є справжніми патріотами, люблять свою мову, свою країну – чудову Україну, багато знають про неї і готові дізнатися ще більше. Перемогу у цій грі  отримала команда «Синіх» (7 – А клас).

20:44 25.01.2018

Відзначення Дня Соборності в Добровільській ЗОШ І-ІІІ ст.

     З нагоди відзначення Дня Соборності України 22 січня в нашій школі було проведено ряд заходів інформаційного, просвітницького та виховного характеру:   виховний захід за темою: «Історичне значення Акту Злуки українських земель» з учнями 6-11 класів провела педагог-організатор  Калашник Т.В.

15:13 23.01.2018

День соборності України в Самійлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

22 січня 2018 року у школі відбулися заходи, присвячені Дню соборності України. Учні 8 класу  підготували тематичну лінійку, після якої всі учні школи створили символічний шкільний ланцюг єдності, у якому взяли участь усі учні та вчителі школи. По класах відбулися виховні заходи з нагоди цієї знаменної дати.

23:52 22.01.2018

День Соборності України в Бурбулатівській філії Близнюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

22 січня 2018 року в Бурбулатівській філії Близнюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено загальношкільну лінійку, присвячену Дню Соборності України. Учні 5 класу розповідали вірші, співали пісні, приурочені цій події. Учитель української мови та літератури Петрова Н.П. презентувала власний вірш «У день Соборності». Живий ланцюг, який утворили учні школи, став символом єдності усього українського народу.

23:45 22.01.2018

День Соборності України в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

День Соборності України - свято, що відзначається щороку в день проголошення возз'єднання Української Народної Республіки й Західно-Української Народної Республіки, що відбулося в1919 році. Це свято відзначається щорічно, але особливо урочисто воно пройшло сьогодні, бо саме зараз єднання і любов до неньки - України так потрібні. День проходив під девізом «Будемо справжніми патріотами своєї країни». Як символ єднання всієї України, учні Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів вишикувалися разом і взялися за руки, утворивши «живий ланцюг», як колись у 1990 році це зробили їхні співвітчизники, утворивши такий ланцюг від Києва до Львова. І зазвучала пісня єднання «…ми сестри і брати . Ми будем разом…Ти є мій брат, ми всі є брати…».Тільки єдність людей і спільність їхньої мети відкриває шляхи до перемоги, до світлого майбутнього нашої держави.

16:24 22.01.2018

учні Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ст. з гідністю вшанували державне свято

     День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві.  Сьогодні учні Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ст. з гідністю вшанували державне свято. У 4 класі проведено   виховну годину до Дня  Соборності "Єднання заради Незалежності". У шкільній бібліотеці під гаслом «Моя Україна демократична і вільна» працює виставка літератури, періодичної преси та малюнків. Педагог-організатор Андрущенко Т.М. та вчитель історії Щербак Н.Ф. провели загальношкільну лінійку «Без Соборності немає незалежності». Учні 11 класу розповіли про історичні події, які сприяли  підписанню Акту злуки. Учні та вчителі школи колективно виконали Гімн України, переглянули фільму «Свято єдності» та долучилися до акції «Живий ланцюг єдності», який символізує, що сила нашої держави — в єдності українських земель. З Днем Соборності, Україно!

15:39 22.01.2018

22 січня - День Соборності України

22 січня - День Соборності України. Це свято відзначаємо щороку в день проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки й Західно-Української Народної Республіки , що відбулося в 1919 році. Офіційно в Україні День Соборності відзначається з 1999 року.

15:29 22.01.2018

Пишаємось тим, що ми - сини і доньки України" - День Соборності у Верхньосамарській ЗОШ

     День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря, як велике державне свято – День Соборності України. Саме тоді, на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на волелюбному зібранні було урочисто проголошено злуку Української народної республіки і Західноукраїнської народної республіки.

10:12 22.01.2018

В Близнюківському ДНЗ №2 (я-с) "Сонечко" проведено серед батьків конкурс "На кращу годівничку"

Вихователями старшої групи Близнюківського ДНЗ №2 (я-с) "Сонечко" Садовською А.Л. і Бачек К.В. було проведено серед батьків конкурс "На кращу годівничку". Батьки відгукнулись на цю пропозицію і разом з дітьми, виявивши креативність, виготовили ось такі годівнички.

16:02 18.01.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень