A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини з Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

21 грудня 2017 року в Криштопівській ЗОШ відбулися батьківські збори. Розглядалися питання про навчання, поведінку, своєчасний підвіз, харчування  та відвідування учнями школи.

09:28 22.12.2017

СВЯТО МИКОЛАЯ У КРИШТОПІВСЬКОМУ ДНЗ

Для наших вихованців у цей день було багато подарунків і сюрпризів: по-перше - це солодкий подарунок від Миколая, по-друге - привітання і подарунки від сільського голови Олександра Олександровича, ну і найголовніше - виготовлення ляльки-мотанки разом зі своєю матусею. Майстер-клас по виготовленню ляльки-мотанки провела вихователь Олена Василівна Савіна. Діти весело провели час, допомагаючи своїм матусям, а матусі в котрий раз переконались що їхня дитина найкраща в усьому світі.

22:26 20.12.2017

В Криштопівській ЗОШ проведено зустріч з дільничим Близнюківського ВП Лозівського ГУНП

З метою попередження та профілактики дитячої злочинності в Криштопівській ЗОШ проведено зустріч з дільничим Близнюківського ВП Лозівського ГУНП старшим лейтенантом поліції Коваленком Вадимом Геннадійовичем.

13:18 20.12.2017

Свято Святого Миколая в Садовській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Свято Святого Миколая в Україні є особливо бажаним дитячим святом. За традицією, в ніч з 18 на 19 грудня Миколай приносить дітям подарунки і кладе їх під подушку. Серед дітей Україні встановилася традиція писати Святому Миколаєві листа у якому дитина вказує, що хорошого та поганого вона вчинила протягом року і просити про подарунки.

17:30 19.12.2017

19 грудня учні Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів святкують день святого Миколая Чудотворця

19 грудня православні люди всього світу святкують день святого Миколая Чудотворця. За народними повір’ями саме в цей день Миколай Чудотворець спускався на землю з небес і обходив весь світ, допомагаючи знедоленим і відновлюючи справедливість.

17:27 19.12.2017

В Криштопівську ЗОШ завітав Святий Миколай

В Криштопівську ЗОШ з привітаннями, подарунками і чудовим настроєм завітав 19 грудня 2017 року Святий Миколай. Діти старанно готувались до зустрічі зі Святим Миколою: вивчили пісні, вірші, танцювали старенькому таночки, та відгадували загадки. Тож Миколай Чудотворець приніс за це дітям повний міх солодких подарунків!

17:19 19.12.2017

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень