A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

«Ти - людина, громадянин, значить маєш права»

Цікаво і змістовно пройшов «Всеукраїнський тиждень права» у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ступенів із 04.12.- 08.12.2017 року. Було проведено ряд заходів, а саме: конкурс на кращий малюнок на тему «Права очима дітей», години спілкування, бесіди, конкурси на правову тематику, тематична виставка у шкільній бібліотеці.

15:26 07.12.2017

Учні Криштопівської школи запросили демобілізованих бійців АТО на свято до Дня Збройних Сил України

  В українському календарі  6 грудня - День Збройних Сил України.  Сьогодні українська армія  у пошані  в народу, і держави.   В цей день педагог-організатор Андрущенко Т. М. та учні Криштопівської школи запросили демобілізованих бійців АТО на свято, яке приготували для гостей. На жаль, бути присутнім зміг лише один із запрошених: Катюха Віталій Євгенович.   На початку програми учні 9 класу коротко розповіли про історію Збройних Сил України, зазначивши, що славними захисниками своєї землі були Запорізькі козаки. Продовжив захід виступ тріо дівчаток з піснею "Буде мир над Україною" та показовий виступ призерів  України з гирьового спорту серед школярів: Фурмана Володимира, Фурмана Федора та Скрипки Христини. Найцікавіше всіх чекало попереду. Розпочались спортивні змагання між командами "Воїни" та "Козаки". Захопленню уболівальників не було меж! З невеликим відривом перемогла команда "Воїни".

19:54 06.12.2017

У Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли змагання з волейболу, присвячені Дню збройних сил України

День збройних сил України – одне з найважливіших свят в нашій країні, особливо в цей час. Воно з’явилося ще в 1993 році, майже відразу після прийняття Україною незалежності. І з того дня, День збройних сил України щорічно відзначають 6 грудня. І в честь цього свята у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли змагання з волейболу, присвячені Дню збройних сил України між командами 6-7 класів, та 8-9 класів.

19:46 06.12.2017

Нагороджуються кращі серед вчителів захисту Вітчизни району

Сьогодні, 04 грудня 2017 року, головою Близнюківської районної державної адміністрації Анатолієм Калашником та військовим комісаром Близнюківського районного військового комісаріату Антоном Горобцем відповідно до подання відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської райдержадміністрації за активну участь у засіданні районного методичного об’єднання вчителів захисту Вітчизни,проведення уроків на високому рівні було вручено грамоту військового комісара  Харківського обласного військового комісаріату, полковника Юрія Калгушкіна вчителю фізичної культури та захисту Вітчизни Садовської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ігорю Єдименченку за сумлінну працю, вагомий внесок у справу навчання молоді та з нагоди Дня Збройних Сил України.

17:06 04.12.2017

В Добровільській ЗОШ І-ІІІ ст. стартував «Всеукраїнський тиждень права»

4 грудня 2017 року в Добровільській ЗОШ І-ІІІ ст. стартував «Всеукраїнський тиждень права». Вчитель правознавства Ільченко Світлана Федорівна познайомила учнів 4-7 класів з Конституційними правами та обов’язками громадян України з допомогою розповіді підкріпленої презентаціями  на мультимедійній дошці.

14:36 04.12.2017

Учні Берестівської ЗОШ І-ІІІ ступенів 2 грудня 2017 року з екскурсією відвідали столицю нашої держави – Київ

Учні Берестівської ЗОШ І-ІІІ ступенів 2 грудня 2017 року з екскурсією відвідали столицю нашої держави – Київ. Екскурсія була проведена Верхнім містом і Подолом, де учні відвідали: Національний університет ім. Т.Г. Шевченка, пам’ятники Т.Г. Шевченку та М.С. Грушевському, Оперний театр, Золоті ворота, скульптури «Їжачок у тумані» та «Кіт Пантюша», Софійський собор, пам’ятник Богдану Хмельницькому та княгині Ользі, Михайлівський Золотоверхий собор,  Андріївську церкву та Андріївський узвіз, Поділ.  Після обіду на громадському транспорті  переїхали до Києво-Печерської Лаври, де ознайомилися з нижньою територією Лаври: чоловічим православним монастирем, побували у печерах, біля  джерела зі святою водою. Ознайомилися з Хрещатиком та Майданом Незалежності.

13:55 04.12.2017

1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом

В Добровільській ЗОШ І -ІІІ ступенів було  проведено ряд заходів до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом . З метою пропаганди здорового способу життя  дітям подано елементарні знання про СНІД, основні шляхи зараження цією хворобою та заходи щодо її профілактики. Учні переглянули фільми та  соціальні ролики про загрозу захворювання СНІДом.

13:52 04.12.2017

Вибори Голови ради учнівського самоврядування в Близнюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Сенс учнівського самоврядування в сучасній, демократичній школі полягає не в управлінні одних дітей іншими, а в навчанні всіх дітей основам демократичних відносин у суспільстві, у навчанні їх керувати собою, своїм життям в колективі. Участь у самоврядуванні допоможе учням сформувати у себе навички демократизму, уміння самостійно діяти, нестандартно мислити, приймати рішення, здійснювати їх і нести відповідальність. 

20:36 01.12.2017

Учнівське самоврядування в Близнюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів: передвиборчі дебати

29 листопада 2017 року в Близнюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися передвиборчі дебати між кандидатами на Голову ради учнівського самоврядування школи. Учасниками дебатів були: Фартух Ірина, Копа Іван, Ващенко Юлія.

20:27 01.12.2017

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень