A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Відбулась позапланова  нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти Близнюківського району

21 листопада 2017 року в Будинку дитячої та юнацької творчості за участю заступника голови Близнюківської районної державної адміністрації Олени  Ляпкало, начальника відділу освіти, молоді та спорту  районної державної адміністрації Леоніда Бондаренка, головного  інспектора  Близнюківського районного  сектора  Головного  управління ДСНС України у Харківській області, майора служби цивільного захисту  Віктора Онишка, провідного інспектора Близнюківського районного  сектора  Головного  управління ДСНС України у Харківській області, лейтенанта служби цивільного захисту Костянтина Клочко відбулась позапланова  нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти Близнюківського району, на якій були розглянуті наступні питання:

15:58 21.11.2017

День Гідності та Свободи у Самійлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

21 листопада 2017 року у школі відбулися заходи, присвячені Дню Гідності та Свободи. Класні керівники підготували та провели по класах такі заходи: 1 клас - бесіда «Діти сучасної війни», 2 клас – інформаційний бесіда  та виставка малюнків «Герої сьогодення», 3 клас – бесіда «Ми гідні кращого життя», 4 клас – година спілкування «Хто вони, герої Небесної сотні», 5 клас – «Наші земляки-герої», 6 клас – бесіда «Вони не померли даремно»; 7 клас година пам’яті «Листопад 2013-го»; 8 клас виховна година – реквієм «Ми не забудемо подвиг святий», 9 – 10 клас  «Герої небесної сотні», 11 клас відеожурнал «Боротьба за українську гідність та свободу». У шкільній бібліотеці діє  книжкова виставка «Пам'ять про героїв вічно жива».

15:19 21.11.2017

Редакція газети «Стежина» Криштопівської ЗОШ

Відділ освіти молоді та спорту  Близнюківської районної державної адміністрації  нагородив редакцію  газети «Стежина» Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ступеня  за ІІ місце у конкурсі шкільних стінних газет.

15:14 21.11.2017

День Гідності та Свободи України в Близнюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Сьогодні 21 листопада 2017 року в Близнюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися заходи до Дня Гідності та Свободи України. В цей день учні школи приєдналися до відзначення Всесвітнього Дня Гідності, наймасштабнішого європейського проекту, який в Україні відзначається вже втретє і об'єднує біля 60 країн світу. Присутні з цікавістю і хвилюванням слухали  своїх однолітків, які розповідали історії про гідність. З особливим трепетом  і вдячністю згадали про  Героїв Небесної Сотні, котрі стали символом утвердження прагнень до європейськиї цінностей. Майдан 2004 року, революція 2013 року - Революція Гідності - це надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою гідність, своє прагнення до свободи. Історія про гідність може бути "великою" або "маленькою". "Маленькі" історії та само важливі як і великі, тому що у світі немає незначних речей. Так ми рухаємо світ уперед.

15:03 21.11.2017

Новини з Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

21 листопада 2017 року було проведено  екскурсії в музей Криштопівської  ЗОШ до стенду "Небесна Сотня". Присутні зібралися, щоб в скорботі схилити низько голови перед обличчями людей різного віку, яких було вбито на Майдані у лютому 2014 року. Кожен із Небесної Сотні мали свою сім’ю, батьків, друзів, захоплення і невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за незалежність, за вільну Україну. Тому ми повинні знати цих людей в обличчя, а спогади про ті страшні події ми зобов’язані передавати своїм нащадкам, щоб не залишити байдужим жодної людини. І мовчки сотня нескорених героїв відходила у чисті небеса і погляди знесилених мільйонів дивились вслід братам, батькам, синам.

14:57 21.11.2017

День Гідності та Свободи в Криштопівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Щороку 21 листопада 2017 року в нашій країні відзначають День Гідності та Свободи, встановлений Указом Президента України Петра Порошенка. Цього дня українці віддають шану патріотизму й мужності громадян, що стали учасниками Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013–2014 років, піднялися на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. З нагоди Дня Гідності та Свободи в Криштопівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася святкова лінійка та в  бібліотеці   відкрито виставку художньої і документальної літератури та фотоматеріалів.

16:06 20.11.2017

Відбувся районний фестиваль «Лідер року»

З метою привернення уваги громадськості до проблем виховання і соціалізації особистості, визначення виховного та розвиваючого потенціалу, участі школярів у процесі прийняття рішень на рівні району, міста, області, виявлення і підтримки творчої обдарованої молоді, поширення кращого досвіду роботи лідерів учнівського самоврядування, пошуку сучасних ефективних форм і методів організації діяльності органів самоврядування дітей та учнівської молоді; активізації роботи шкільних рад учнівського самоврядування Близнюківщини, 17 листопада 2017 року відбувся районний фестиваль «Лідер року»,  присвячений  Дню місцевого самоврядування та 10-річчю зі дня заснування Харківської обласної ради старшокласників.

10:35 20.11.2017

Тиждень знань з охорони життя та здоров’я вСамійлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

В Самійлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся тиждень знань з ОБЖ. У період з 13 по 17 листопада 2017 року по класах проводилися виховні заходи «Я обираю життя!». Молодші школярі створили виставку малюнків  «Безпека понад усе!». 17 листопада відбувся конкурс між учнями 7 та 8 класів  «Ми  за здоровий спосіб життя!».

10:17 20.11.2017

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень