A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Всеукраїнський конкурс "Крейдою на дошці"

В листопаді 2017 року Рибас С.А., заступник директора з навчально-виховної роботи Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, разом з учнями 8, 11 класів взяла участь у Всеукраїнському конкурсі "Крейдою на дошці" за темою "Дружба-то найдорожчий скарб", організатором якого є Компанія ТСО виробник шкільних дощок та меблів.

15:50 08.11.2017

Нарада керівників закладів загальної середньої освіти

    07 листопада 2017 року під головуванням заступника голови райдержадміністрації Олени Вікторівни Ляпкало за участю начальника відділу освіти, молоді та спорту Леоніда Володимировича Бондаренка,  начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Управління Держпродспоживслужби в Близнюківському районі Олександри Сергіївни Уколової  відбулася нарада керівників закладів освіти району.

16:38 07.11.2017

Свято «Міс Осінь – 2017» у Близнюківській школі

Свято «Міс Осінь – 2017» у Близнюківській школі старшокласники чекають з особливим нетерпінням. Адже це барвисте і яскраве свято – чудова можливість для шкільної молоді проявити свої творчі здібності, долучиться до цікавої колективної діяльності і відпочити в колі друзів.

08:56 05.11.2017

Тиждень природничих дисциплін у Бурбулатівській філії Близнюківської ЗОШ

У рамках Тижня природничих дисциплін, який пройшов у Бурбулатівській філії з 30 жовтня по 3 листопада 2017 року, було проведено ряд цікавих заходів. Учні із задоволенням грали в різноманітні ігри, відгадували загадки, «подорожували» рідним краєм, брали участь у вікторинах та інсценізаціях казок. З учнями 1 – 9 класів провели цікаві досліди Мірошніченко А.В. та Юрченко О.І. Була організована виставка малюнків на тему «Природа навколо нас». Всі учасники отримали солодкі подарунки.

08:45 05.11.2017

Осінній ярмарок в Криштопівському ДНЗ

Увага ! Увага! Спішіть, поспішайте! Господарі й гості, глядіть, не минайте! На ярмарок прошу гуртом, по одинці, - Чекають на всіх там чудові гостинці.  

19:50 04.11.2017

Відбулася нарада завідувачів закладів дошкільної освіти Близнюківського району

02 листопада 2017 року на базі Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості відбулася нарада завідувачів закладів дошкільної освіти району за участю начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Управління Держпродспоживслужби в Близнюківському районі О.С.Уколової.

09:52 03.11.2017

Тиждень протипожежної безпеки в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ст.

Загрозу життю та здоров’ю людини можуть зчинити різні ситуації. Це і дорожній рух, і пожежі, і стихійні лиха, і сама людина. Саме тому з метою виховання поважного ставлення до безпеки людини, усвідомлення необхідності вироблення навичок з дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях , що виникають при порушенні життєвого процесу у побуті, під час трудової діяльності чи в соціальному середовищі, підняття рівня інформаційно-просвітницької роботи з питань забезпечення безпечної життєдіяльності учнів в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено Тиждень протипожежної безпеки, який проходив під девізом: «Легко вогник запалити, та не просто загасити»

20:40 02.11.2017

Районна конференція «Моя Батьківщина – Україна»

1 листопада 2017 року вперше  в Близнюківськоиму Будинку дитячої та юнацької творчості проведено  спільну районну конференцію переможців районного етапу  Всеукраїнської  краєзнавчої  експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» та переможця районного та учасника І етапу Всеукраїнського відкритого інтерактивного конкурсу «МАН-Юніор Дослідник».

16:11 02.11.2017

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень