A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини з Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

15 листопада 2017 року агітаційна бригада "Діти України" Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ступенів успішно виступила на МТФ с. Криштопівки та с. Андріївки з програмою "Молодь обирає здоров'я". Команда щиро  привітали працівників з їхнім професійним святом - Днем працівників сільського господарства та побажали наснаги, здоров'я та успіхів у нелегкому труді. Колективи МТФ радо зустрічали артистів, частували смаколиками та добрим словом подяки!

21:59 19.11.2017

У спортзалі Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли зональні змагання Близнюківщини з волейболу серед чоловіків

18 листопада 2017 року у спортзалі Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли зональні змагання Близнюківщини з волейболу серед чоловіків. До Добровілля приїхали команди з села Башилівка, села Верхня Самара та Близнюків.  Відкрив змагання радник голови районної ради Борис Мухін. У запеклій боротьбі дві путівки до фіналу здобули команди «Башилівка» та «Районна рада».

16:35 18.11.2017

Команда Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів зайняла І місце у районних командних змаганнях з настільного тенісу

17 листопада 2017 року команда Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів у складі Басанця Віталія, Вовка Дмитра та Мінакової Альони зайняла І місце у районних командних змаганнях з настільного тенісу.

16:30 18.11.2017

"Осінній Бал 2017" в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

В Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів існує чудова традиція - обирати Королеву осені . Нещодавно був проведений захід "Осінній Бал 2017 ", де учасниці 1-4 класів боролися за титул «Королева Осені». Дівчата показали свої найкращі вміння та таланти: спів, танці, художні та кулінарні здібності, вміння гарно декламувати вірші та танцювати вальс. Всі конкурсантки дуже гарно підготувались та виступили на цьому заході. Надзвичайна боротьба була за корону, проте перемогу здобула учениця 2 класу, Кашлікова Катерина, ставши "Королевою Осені 2017".

17:23 17.11.2017

До учнів 2 класу Садовської ЗОШ І-ІІІ ступенів завітала українська Осінь

Традиційно кожного року в усіх школах відбувається Свято осені. Завітала українська Осінь і до учнів 2 класу Садовської ЗОШ І-ІІІ ступенів. На святі звучали пісні, вірші, міні-п’єси у виконанні учасників. Своєю красою і незвичайністю вразили костюми дітей. Глядачі гучними оплесками проводжали зі сцени юних артистів. Усі були у захваті від гарного свята, яке подарували учні разом зі своїм класним керівником Звягінцевою Л.М.

16:31 17.11.2017

На базі Близнюківської ЗОШ відбулися показові об’єктові навчання із залученням спеціальної пожежної техніки

14 листопада 2017 року на базі Близнюківської загальноосвітньої школи I-III ступенів за участю заступника голови районної державної адміністрації Олени Вікторівни Ляпкало, начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Леоніда Володимировича Бондаренка, рятувальники Близнюківського районного сектору ГУ ДСНС України у Харківській області, провели показові об’єктові навчання із залученням спеціальної пожежної техніки.

15:43 14.11.2017

В Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено тематичну загальношкільну лінійку до Дня української писемності та мови

9 листопада 2017 року в Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено тематичну загальношкільну лінійку до Дня української писемності та мови «Передаймо нащадкам наш скарб-рідну мову» , яка допомогла учням збагатити знання про українську мову , її історію , традиції та багато цікавого про визначних діячів української словесності.

13:37 13.11.2017

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень