A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

В Близнюківському Будинку культури проведено масовий профорієнтаційний захід «Професія твоєї мрії»

    10 листопада 2017 року в Близнюківському Будинку культури проводився масовий профорієнтаційний захід «Професія твоєї мрії» з метою зорієнтувати випускників на вибір майбутньої професії. Профорієнтаційні заходи  проводили 15 навчальних закладів м. Харкова, із яких 8 вищих закладів та 7 коледжів та ліцеїв.  Випускники ЗЗСО Близнюківського району охоче взяли участь у даному заході. Кожен знаходиться перед вибором професії, тому професіонали (декани, представники факультетів) провели роз’яснювальну роботу щодо вступу, здачі ЗНО та вибору професії в цілому.                                           

15:51 10.11.2017

Серед майбутніх тренерів, які готуватимуть вчителів до нової роботи у школах, вчителька Близнюківської ЗОШ

У 2018 році по всій Україні перший клас нової школи будуть навчати 22 тисячі вчителів. Міністерство освіти і науки України зараз готує майбутніх тренерів, агентів змін, які, в свою чергу, готуватимуть вчителів перших класів до зовсім нової роботи у школах. Серед майбутніх тренерів, які готуватимуть вчителів до зовсім нової роботи у школах, до нових вимог, формату спілкування та правил і вчителька Близнюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів - Колосок Вікторія.

15:06 10.11.2017

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ПИСЕМНОСТІ У САМІЙЛІВСЬКІЙ ШКОЛІ

З нагоди Дня української мови і писемності у Самійлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися такі заходи: учні 9-11 класів та вчителі спробували свої сили у написанні всеукраїнського радіодиктанту,  для учнів початкової школи класний керівник 4 класу Котлярова С.О. підготувала виховний захід "Наша мова солов'їна". Під час уроків по класах було проведено інформаційні хвилинки.

14:21 10.11.2017

В КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбулися урочистості з нагоди Дня української писемності та мови

9 листопада 2017 року в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбулися урочистості з нагоди Дня української писемності та мови. У межах цього свята нагороджено переможців і лауреатів сімнадцятого Обласного фестивалю ораторського мистецтва, який цього року відбувся за темою «Стежинок у світі є багато, та лиш одна веде крізь усе життя: із безтурботного дитинства в майбуття» І. Федчишин».

11:32 10.11.2017

День української писемності у Садовській ЗОШ І-ІІІ ступенів

9 листопада 2017 року, в Україні відзначається День української писемності та мови.Традиційно у Садовській школі відбувається низка заходів, приурочених до святкування Дня української писемності та мови .

09:33 10.11.2017

З 06 по 10 листопада 2017 року в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов Тиждень укаїнської мови до Дня писемності

    Спільно зі шкільною бібліотекою вчителі-словесники провели  конкурс «Кращий підручник», підготували виставку найбільш актуальної літератури про українську словесність «Мово рідна, слово рідне», ознайомитися з кращими роботами учнів школи на мовну тематику, розглянути і навіть погортати найбільший і найновіший «Орфографічний словник української мови».

09:07 10.11.2017

День української писемності та мови в Близнюківській ЗОШ

Сьогодні, 9 листопада 2017 року, в Україні  відзначають День української писемності та мови. За православним календарем - це день вшанування пам'яті Преподобного Нестора-Літописця - послідовника творців слов'янської писемності Кирила і Мефодія.  Сьогодні це свято важливе, як ніколи, адже «рідна мова – мати єдності, захисниця громадянства і берегиня держави». У День української писемності та мови за традицією стартує Міжнародний конкурс знавців української мови імені Петра Яцика, у прямому ефірі  «Українського радіо» транслюють «Диктант націоналної єдності»,  який може написати будь-який охочий.

21:24 09.11.2017

Свято осені у 6-7 класах Садовської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Хорошою традицією у Садовській  школі  стало проведення у жовтні свята осені. Цьогоріч у 6-7 класах воно видалося особливим і неповторним. На свято завітала королева осінь з дарунками і цікавими завданнями.

21:30 08.11.2017

Тиждень природничих дисциплін в Близнюківській ЗОШ та філіях

Для зацікавлення учнів у вивченні природничих дисциплін, зокрема біології, екології, географії та хімії в Близнюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів та у Бурбулатівській, Острівщинській, Квітневій філіях був проведений тиждень природничих дисциплін. 

15:59 08.11.2017

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень