A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

В Криштопівській ЗОШ І-ІІІ ступенів дитячі рученята втілюють казку у життя

В Криштопівській ЗОШ І-ІІІ ступенів дитячі рученята втілюють казку у життя. Оживають ялинки та віночки, казкові герої та зимові витівки. Це все навіює нам новорічний настрій та віру у добре майбутнє…

15:25 12.12.2017

Серед педагогічних колективів Близнюківського району пройшов районний етап конкурсу декоративно-вжиткового мистецтва «Новорічна майстерня»

Напередодні та з нагоди зустрічі Нового 2018 року серед педагогічних колективів Близнюківського району пройшов районний етап конкурсу декоративно-вжиткового мистецтва «Новорічна майстерня» в таких номінаціях: ялинкові прикраси, новорічні декоративні панно, новорічні об’ємні композиції та новорічні подарунки. Конкурс організований Харківською обласною організацією профспілки працівників освіти і науки України з метою активізації творчої ініціативи, вигадки, фантазії членів профспілки та надання їм можливості змагатися в масштабі, що виходить за межі закладу, району, установи.

10:17 11.12.2017

Проведено конкурс- малюнків для учнів 3 класу Добровільської ЗОШ

07 грудня 2017 року в рамках тижня права службою у справах дітей спільно з Бюро правової допомоги проведено конкурс- малюнків для учнів 3 класу Добровільської ЗОШ на тему «Я дитина – я маю право» та урок відео-лекція для старшокласників.

10:09 11.12.2017

ТИЖДЕНЬ ПРАВОЗНАВСТВА в Самійлівській школі

Життя інколи подає нам такі уроки, що ми волею-неволею починаємо відстоювати свої права, без яких ми – ніхто. Тому важливо сьогодні знати кожному хоча б ази правової абетки для захисту своїх прав. Кожна дитина свої права мусить знати! Під таким гаслом пройшов тиждень правових знань у Самійлівській школі, який тривав з 5 по 11 грудня 2017 року.

16:16 09.12.2017

Відбулися змагання серед загальноосвітніх навчальних закладів з баскетболу 3х3

5 грудня 2017 року в Уплатнівській, Добровільській та Близнюківській школах пройшли зональні змагання районного етапу Чемпіонату України з баскетболу 3×3. В результаті ігор до фіналу вийшли команди дівчат та хлопців старшої вікової групи та середньої вікової групи.

18:21 08.12.2017

День Збройних сил України в Садовській ЗОШ

    6 Грудня — це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших прадідів в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині.

15:43 07.12.2017

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень