A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

В Близнюківському закладі дошкільної освіти №1 "Теремок" 19 грудня  відбулося свято -  День святого Миколая

В Близнюківському закладі дошкільної освіти (ясла -садок) №1 "Теремок" Близнюківської селищної ради 19 грудня  відбулося свято -  День святого Миколая. Це найбажаніший день у році для дітлахів. Напередодні свята діти пишуть до нього листи зі своїми побажаннями і вкидають їх у поштову скриньку або кладуть за вікно і моляться до нього, просячи передусім здоров'я собі  та батькам. У день перед святом згадують всі свої добрі і злі вчинки, зважують: чого більше. Чи буде подарунок, а чи, можливо  різка? Бо чемні діточки обовязково знайдуть під подушкою подарунок, а неслухняні - прутик. Ця різочка є своєрідним попередженням дитині, що час задуматися над своєю поведінкою і виправитися. В нашому  закладі всі діти були чемними весь рік і тому всі, без вийнятку, отримали подарунки. А подарунки їм привезли разом з Миколаєм голова Близнюківської районної державної адміністрації Анатолій Федорович Калашник,  голова районної ради Володимир Вікторович Бреус, заступник голови Близнюківської районної державної адміністрації Ляпкало Олена Вікторівна, та начальник відділу освіти, молоді та спорту Бондаренко Леонід Володимирович. Всі були задоволені привітанням та подарунками.

17:05 19.12.2017

До дітей Берестівської школи завітав з подарунками Святий Миколай

         Вища учнівська рада школи приготувала зустріч з Святим Миколаєм. Адже він  дає нам важливий урок: бути щирими, лагідними, трудолюбивими, милосердними, жити в мирі і злагоді, любити свій народ, батьків своїх, добре вчитися. Тож діти пообіцяли прикласти все своє старання для того, щоб тільки святе, чисте і добре входило у нашу душу. Творчою працею примножуватимемо добрі діла на благо України.

14:29 19.12.2017

Квест-гра «Запалюємо зорі» до дня Миколая

     Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора – день Святого Миколая. З нетерпінням на нього ждали діти Верхньосамарської  школи. Саме в цей день до учнів завітав Святий Миколай. За традицією він прийшов з подарунками.       Роздаючи солодощі, Святий Миколай бажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, не  сваритися.      Ще довго лунала пісня «Ой хто, хто Миколая любить», веселий сміх щасливих дітей. Діти дякували Миколаю за подарунки та просили у Господа  щасливої долі тим, хто подарував їм таке веселе свято.

14:25 19.12.2017

В смт Нова Водолага відбувся відкритий турнір пам’яті воїна-інтернаціоналіста генерала М.Ноги

10 грудня 2017 року в смт Нова Водолага відбувся відкритий турнір пам’яті воїна-інтернаціоналіста генерала М.Ноги серед юнаків та дівчат з гирьового спорту. Тож сьогодні учні Криштопівської  ЗОШ І-ІІІ ст. привітали бронзових призерів вихованців Фурмана В. П. – Скрипку Крістіну (5 клас) та Фурмана Володимира (3 клас).

16:04 18.12.2017

Проведено презентацію робіт І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту  науково-дослідницьких робіт учнів  Близнюківського району – членів  Малої академії наук України

    Відповідно до наказу Департаменту  науки і освіти від 12.09.2017 №263 «Про проведення І, ІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2017/2018 навчальному році», наказу відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації від 13.11.2017 №329 «Про проведення І (районного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2017/2018 навчальному році» сьогодні, 15 грудня 2017 року, проведено презентацію робіт І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту  науково-дослідницьких робіт учнів  Близнюківського району – членів  Малої академії наук України.

15:19 15.12.2017

АНДРІЇВСЬКІ ВЕЧОРНИЦІ В КРИШТОПІВСЬКОМУ ДНЗ

13 грудня 2017 року у дошкільному закладі були проведені вечорниці, метою яких було виховати у дітей інтерес та повагу до народних традицій, народного гумору, дати дітям змогу побачити звичаї зсередини, безпосередньо взяти в ньому участь. На нашому заході діти не тільки ліпили вареники, а ще й змагалися у діставанні калити, показували спритність у грі "Маленькі гончарі" і перемогла, як завжди, дружба. Поспішайте, діти любі, все приготувати Бо вже вечорниці час розпочинати. Нам смачних вареників треба наліпити А щоб було веселіше - хлопців запросити.

23:03 14.12.2017

В Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено годину-пам’яті присвячену вшануванню ліквідаторів трагедії на Чорнобильській АЕС

14 грудня 2017 року в Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів бібліотекар Гуйван Л.М. провела годину-пам’яті присвячену вшануванню ліквідаторів трагедії на Чорнобильській АЕС. Метою заходу було вшанування пам’яті загиблих героїв та поглиблення  знань учнів про аварію та її наслідки.

16:34 14.12.2017

Учні Садовської ЗОШ відвідали м.Харків

За підтримки голови Близнюківської селищної ради Короля Г.С. 10 грудня 2017 року учні Садовської ЗОШ відвідали м.Харків. Діти  поринули в чарівну атмосферу казки, переглянувши виставу "Дванадцять місяців" в Харківському театрі дітей та юнацтва.

15:28 12.12.2017

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень