A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Самійлівські першокласники святкують Масляну

Масляна - одне з найулюбленіших свят українського народу. Це час, який присвячується доброму спілкуванню з близькими, рідними та друзями. Для віруючих людей - це підготовка до Великого посту, яка присвячена не тільки веселощам, але і прощенню образ і примиренню з ближніми.

20:00 12.02.2018

Новини з Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

09 лютого 2018 року в Близнюківському БДЮТ відбулася засідання районної ради старшокласників «Імпульс», учасницею якого була і голова учнівського комітету "Стежина" Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  Іванова Олена. 

19:51 12.02.2018

2017/2018 навчальний рік - УКРАЇНСЬКО-НІМЕЦЬКИЙ РІК МОВ

     Рішення про проведення Українсько-німецького року мов було прийнято у 2016 році міністрами закордонних справ обох країн, щоб через 25 років після початку дипломатичних відносин поглибити взаємну довіру та дружбу між Німеччиною та Україною, а також ще більше розвинути співпрацю у сферах освіти та культури. У свою чергу, аналогічний період в Німеччині стане Роком української мови в Німеччині.   Спільний Рік мов завершиться влітку 2018 року проведенням міжнародного Освітнього конгресу.

00:18 09.02.2018

На базі Криштопівської ЗОШ відбулися змагання з футзалу та стрітболу

Спорт потрібен і дорослим, і школярам, адже дитячий організм тільки розвивається. Довге сидіння на уроках, за домашніми завданнями призводить до перевтомлення. Усім відомо, що втомлена людина втрачає увагу та працездатність. А фізичні вправи  можуть допомогти у цю хвилину. Саме тому 6 лютого 2018 року на базі Криштопівської ЗОШ відбулися змагання з футзалу та стрітболу. Участь у змаганнях приймали учні Олексіївської, Берестівської, Криштопівської шкіл. Дякуємо організаторам спортивної зустрічі.

20:14 06.02.2018

Конкурс малюнків "Охорона праці очима дітей" у Самійлівській школі

У Самійлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей». Діти дуже старалися і малюнки були прекрасні та інформативні. У конкурсі брали учні від 1 по 11 клас. Кращі малюнки було відібрано для участі у Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

17:35 04.02.2018

Команда Криштопівської ЗОШ приймала участь у змаганнях зі стрітболу

    На відміну від дорослих, діти дуже люблять спорт. Радіють кожному уроку фізкультури, кожному спортивному змаганню, кожній перемозі... 31 січня 2018 року команда Криштопівської ЗОШ приймала участь у змаганнях зі стрітболу, які проходили на базі Уплатнівської школи. ІІ місце трохи не перше, але й не третє. Будемо тренуватися. Перемога не забариться! 

00:01 04.02.2018

В Близнюківському БДЮТ селища Близнюки відбувся щорічний районний  конкурс екологічної творчості

02 лютого 2018 року в Близнюківському БДЮТ селища Близнюки відбувся щорічний районний  конкурс екологічної творчості. Цього року конкурс проходив під гаслом «Раціональне природокористування». Зібралося дев’ять претендентів на перемогу. Відкрив свято начальник відділу освіти, молоді та спорту Л.В. Бондаренко, який побажав учасникам  наснаги та перемоги. Учасниками конкурсу були і учні Криштопівської ЗОШ. Хоча наша команда посіли лиш п’яте місце, ми не засмучуємось, у нас все ще попереду! Зустріч минула в теплій невимушеній атмосфері зимового свята.

18:34 02.02.2018

Створення "лепбука" виявилось досить цікавим заняттям для дітей 4 класу Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Створення "лепбука" виявилось досить цікавим заняттям для дітей 4 класу Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Якщо взяти всі знання про сам "лепбук", якими поділилася з учнями класовод Субота О.В., то створити таку чудо-річ доволі не важко. Процес створення дозволяє дитині бути учасником процесу на будь-якому з його етапів. В результаті: чудова річ, колективна робота, досвід створення спільного проекту.

18:32 02.02.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень