A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

День "Майстер Шеф" у Верхньосамарському пришкільному таборі із денним перебуванням "Веселка"

Дата: 12.06.2018 13:45
Кількість переглядів: 131

    Куліш – одна за найдавніших страв, яку готували та споживали слов’янські народи в часи, коли хотілося їсти. Це була щоденна страва українців, друга після борщу. Куліш готували як на сніданок, так і на вечерю. В обід їли тільки борщ. У східних слов’ян був такий звичай: під час укладання мирного договору противники варили кашу-куліш і їли. Каша стала символом союзу, без неї мирний договір не міг набути сили.

     У наш час куліш варять весело – в будень і свято, для ситих і голодних, м’ясоїдів і вегетаріанців – і тільки для добрих друзів.

     Так і в нашому таборі сьогодні готували смачний куліш. Кухарі кожного загону приготували кожен свій. Цілих п’ять казанів смачної страви. Приправлені сальцем та гарним настроєм. Цей день залишив лише приємні спогади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень