A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Перепоховання воїна-героя Вадима Федорченка

Дата: 16.09.2019 14:34
Кількість переглядів: 82

     Герої не вмирають… Вони   живуть вічно…здається ці слова знає кожен із нас ще з дитинства. Хто б міг подумати,що і в сучасному  цивілізованому світі нашим молодим хлопцям доведеться боротися за волю та незалежність своєї Батьківщини.

Одним із таких був наш земляк, уродженець села Павлівка, Федорченко Вадим, якому виповнився всього 21 рік.  Дев’ятого лютого 2015 року Вадим разом із майором Микитою Недоводієвим виїхав з міста Дебальцево до міста Харкова за шинами до БМП. Останній зв'язок із батьками був о 7-30. О 9-00 на дзвінки не відповідав, на зв'язок більше не виходив. Район дороги біля села Логвінового був безконтрольним. Блокпост, який контролював територію, був знятий. ЗСУ, що проходили цією дорогою потрапили у ворожу пастку. Камаз «Шайтан» керований Вадим, був обстріляний.

14 вересня 2019 року у селі Павлівка, де народився і зростав Вадим, відбулося його перепоховання. На похороні була велика кількість односельчан, однокласників, побратимів по службі, друзів та знайомих. На подвір’ї батьківської хати над померлим було відслужено заупокійну літію. Після цього похоронна процесія вирушила на сільське кладовище, де під звуки духового оркестру,що виконав державний  Гімн України, під постріли салютів тіло полеглого героя опустили в могилу.

Вічна пам'ять Герою. Захиснику нашої держави Федорченку Вадиму!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень