A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

У Добровільській ЗОШ I-III ступенів святкували 205 - річницю від дня народження українського поета – Тараса Григоровича Шевченка

Дата: 11.03.2019 15:03
Кількість переглядів: 86

     У Добровільській ЗОШ I-III ступенів святкували 205 - річницю від дня народження українського поета – Тараса Григоровича Шевченка. У цьому святі брали участь усі класи. Учні 1 та 2 класу (класні керівники СамойленкоН.В. та Кременчуцька В.В. ) провели відкритий урок «Тарасовими стежками». Присутні гості (вчителі-мовники, учні початкових класів, адміністрація школи) почули цікаво представлену біографію Кобзаря, вірші та пісні про поета. 

    На фоні яскравих презентацій прозвучали і вірші самого Тараса Шевченка. Класний керівник 3 класу Бакай Т.І. провела захід «Т.Г.Шевченко- великий співець України». Учні самостійно зібрали інформацію про життя та творчість великого Кобзаря,  об’єднавшись у групи діти намалювали колективні малюнки по переглянутих презентаціях до творів письменника. 4 клас (класний керівник Щиковська А.В.) поділилися на групи і дібрали інформацію: про дитячі роки Т. Г. Шевченка, про художника, поета. Діти вивчили вірші про поета та намалювали малюнки.      Учні 10-11 класів  (вчитель української мови та літератури Карнаух Н.О.) також провели урок-конкурс на краще читання поезій Кобзаря. Прозвучало 20 різних поезій, а також діти інсценізували уривок з поеми «Катерина».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень