A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

З 15 по 19 квітня 2019 року в Близнюківському ДНЗ (я –с) №2 «Сонечко» було проведено «Тиждень безпеки дитини»

Дата: 22.04.2019 16:23
Кількість переглядів: 85

     З 15 по 19 квітня 2019 року в Близнюківському ДНЗ (я –с) №2 «Сонечко» було проведено «Тиждень безпеки дитини», об’єктового тренування та тренування з відпрацювання дій на випадок пожежі. Підсумком проведення цього тижня стало проведення районного семінару завідувачів ДНЗ «Надзвичайні ситуації у разі виникнення пожежі» 19.04.2019 р. Метою такого семінару було: підвищити рівень інформованості керівного складу дошкільних закладів в разі виникнення пожежі. На семінарі виступили: завідувач ДНЗ (я –с) №2 «Сонечко» Жукова В.М., Марченко С.П. НМЦ УЗ та БЖД, м. Лозова  Харківської області, Клочко К.В., провідний інспектор Близнюківського РС Головного управління ДСНС України в Харківській області. 

     З дітьми старшої групи, вихователь Малихіна О.В., було проведено розвагу «Вогонь – друг, вогонь  - ворог». Після семінару був проведений практичний тренінг з евакуації дітей та працівників з приміщень дошкільного закладу, в якому прийняли участь бригада ДСНС  селища Близнюки, якою керував Аніскін О.О., інспектор сектора реагування патрульної поліції Ключка С.С.

     Потім діти детальніше ознайомились з пожежною машиною, поліцейською машиною, отримали масу задоволень і сфотографувались на згадку.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень