A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області оголошує конкурс на заміщення посади директора КЗ «Близнюківська публічна бібліотека» Близнюківської селищної ради Лозівського району Харк

Дата: 17.06.2021 14:46
Кількість переглядів: 443

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області оголошує конкурс на заміщення посади  директора КЗ «Близнюківська публічна бібліотека»  Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області.

Повна назва  закладу культури: комунальний заклад «Близнюківська публічна бібліотека»  Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області.

Скорочена назва: КЗ "БЛИЗНЮКІВСЬКА ПБ" БСР.

Місцезнаходження  закладу культури: 64801, Харківська область, Лозівський р-н, селище міського типу Близнюки, вул.Свободи, будинок 28.

Найменування посади:  директор КЗ «Близнюківська публічна бібліотека»  Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області.

Документи для участі в конкурсі приймаються з 17.06.2021 по 16.07.2021.

Конкурс проводиться відповідно до Порядку призначення за конкурсом керівників закладів культури, засновником яких є Близнюківська селищна рада Лозівського району Харківської області, та звільнення їх із займаної посади, затвердженого рішенням VI сесії  Близнюківської селищної ради VIII скликання  від 25.02.2021 року № 122- VIII.

Вимоги до кандидата на посаду керівника закладу культури:

Керівником закладу культури може бути особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, яка володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Не може бути призначена на посаду керівника комунального закладу культури особа, яка:

  • за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;
  • має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;
  • є близькою особою або членом сім’ї керівників органів, що відповідно до статутних документів здійснюють управління майном закладу культури, галузеву політику і розвиток  закладу культури.

 Для участі у конкурсі кандидат у визначений термін подає такі документи:

        • заяву про участь у конкурсі;
  • згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
        • автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду, місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону, адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку;
        • довідку про наявність чи відсутність судимості;
        • інформаційну довідку з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення;
        • копію документа, що посвідчує особу,
        • копію документів про вищу освіту;
        • два рекомендаційні листи довільної форми;
        • мотиваційний лист довільної форми.

 Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Особи, які не відповідають кваліфікаційним вимогам, а також ті, які не подали повного пакету документів, до конкурсного відбору не допускаються. 

Визначені у цьому пункті документи кандидат подає особисто (або подає уповноважена особа  згідно з довіреністю) до конкурсної комісії протягом  30 днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.

Дата початку формування конкурсної комісії – 17.06.2021

Персональний склад конкурсної комісії буде сформовано протягом 30 днів після оголошення конкурсу.

Склад, порядок формування і повноваження конкурсної комісії визначаються                ст. 213 Закону України «Про культуру».

Умови та строки проведення конкурсу

Конкурсна комісія проводить перше засідання через 10 днів після закінчення строку приймання документів.

Представники засобів масової інформації та громадськості мають право бути присутніми на засіданнях конкурсної комісії під час презентації проєктів програм розвитку закладу культури .

На першому засіданні конкурсна комісія розглядає документи, подані кандидатами на посаду керівника закладу культури, на відповідність кваліфікаційним вимогам. Результати розгляду невідкладно повідомляється кандидатам електронною поштою чи іншим засобом зв’язку, зазначеним в автобіографії.

Друге засідання конкурсної комісії проводиться через 7 днів після проведення першого засідання.

На другому засіданні конкурсна комісія:

  • проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.
  • приймає рішення про визначення переможця конкурсу шляхом голосування. 

Умови оплати праці: Оплата праці здійснюється   відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» (із змінами), наказу Міністерства культури України «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки» від 18 жовтня 2005 року № 745 (із змінами), Закону України «Про бібліотеки і бібліотечну справу» (зі змінами).

Кінцевий термін подання документів: 16 липня 2021 року до 16:00 год. 

Місце подання документів:   64801, Харківська область, Лозівський район,                 смт Близнюки, вул. Свободи, 30, відділ освіти, культури, молоді та спорту. 

Дата, місце початку проведення конкурсного відбору:  смт Близнюки,                          вул. Свободи, 30, відділ освіти, культури, молоді та спорту, 02 серпня 2021 року                         о 10:00 год.

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами: співбесіди з кандидатами, під час якої заслуховується  публічна презентація проєкту програми розвитку закладу культури на один і п’ять років, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

Особа, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі: Парахотіна Лідія Олександрівна, головний спеціаліст-юрисконсульт відділу освіти, культури, молоді та спорту за адресою: смт Близнюки, вул. Свободи, 30, відділ освіти, культури, молоді та спорту.

Відомості про матеріально - технічну базу:

Комунальний заклад «Близнюківська публічна бібліотека»  Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області нараховує 27 бібліотек-філій, з них:

  • Близнюківська бібліотека-філія для дітей;
  • 26 сільських бібліотек-філій.

Книжковий фонд комунального закладу складає 161622 примірників видань, із них 148974 примірників книг на суму 1681096 грн.

У  бібліотеках комунального закладу нараховується 6 комп’ютерів, 18 ноутбуків,  22 одиниці копіювальної техніки, 9 бібліотек  громади мають доступ до мережі Інтернет.

Майно, обладнання, фонди, тощо, вартість якого відображається у зведеному балансі Централізованої бухгалтерії, є комунальною власністю Близнюківської селищної ради, управління яким здійснює Засновник та яке передано Закладу на правах оперативного управління.

Оголошення
Наказ_про_проведення_конкурсу_на_посаду_директора_бiблiотеки

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень