A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Вітаємо Рябухіну Ірину, переможця Всеукраїнського конкурсу графічного дизайну «Дитятко.Art»

Дата: 10.09.2020 21:03
Кількість переглядів: 129

     У галереї «Бузок» в Харкові презентовано виставку робіт учасників Всеукраїнського конкурсу графічного дизайну «Дитятко.Art». Конкурс проводиться в двох номінаціях – «Постер Фестивалю» й «Постер номінації Фестивалю». У кожній з номінацій чотири вікові категорії: дебют – 4-6 років; молодша вікова категорія – 7-9 років; середня вікова категорія – 10-14 років; старша вікова категорія – 15-18 років.  Найменшому учаснику – 4 роки, найстаршому – 17. Серед учасників свою роботу представила  вихованка гуртка «Дебати» Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості дванадцятирічна Ірина Рябухіна. Її робота у номінації «Постер номінації фестивалю» виборола перше місце.

   Як зазначив голова журі конкурсу, український художник-монументаліст, графік, автор об'єктів та інсталяцій Роман Мінін, у незвичних умовах, в яких опинилося сьогодні людство, розвитку дитячої творчості необхідно приділяти особливу увагу, створюючи для цього умови.

«Час диктує нові реалії і віртуальний простір, який ми можемо створити для демонстрації робіт наших юних талантів, це буде корисним майданчиком. Те, що в рамках фестивалю «Дитятко» вдалося успішно реалізувати ініціативу конкурсу графічного дизайну, надихає на нові ідеї».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень