A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Продовжуючи досліджувати Білу криницю, вихованці гуртка «Географічне краєзнавство» Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості дійшли висновку

Дата: 16.09.2020 22:33
Кількість переглядів: 120

   Історія маленької криниці – це частина історії країни. Майбутнє залежить від людей, які живуть сьогодні. Шкода, що ми інколи не помічаємо ослаблення духовного зв’язку між старшим і молодшим поколінням, а це, на превеликий жаль, приводить до втрати духовних традицій.

    Продовжуючи досліджувати Білу криницю, вихованці гуртка «Географічне краєзнавство» Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості  дійшли висновку, що вона тілесно й духовно зв'язує предків і нащадків, бо перші копали, другі п'ють воду із неї. Ідуть роки, минають десятиліття…. Вічними залишаються невмирущі джерела духовності.

  Нам, молодому поколінню, треба оберігати криниці, щоб не втратити свою святість, адже в них воістину жива вода, якою виліковуються навіть безнадійно хворі люди. Це символ здоров'я, сили, багатства, святості чистоти, а виявляти неповагу до води є великим гріхом. Скільки б років не минуло, і які б настрої не панували в суспільстві, та українці завжди поверталися, повертаються і будуть повертатися до цілющих джерел, які живлять наше коріння.

    Важливо, щоб той, хто не зміг спорудити криницю, спорудив у собі шанобливе ставлення до цих святинь.

    Отже, чим більше пульсуватиме незамулених джерел народної пам’яті, тим повноводнішим буде річище духовності.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень