A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

«Форум патріотичних сил» відвідали члени учнівського самоврядування «Веселочка» Верхньосамарської ЗОШ І-ІІІ ст.

     1 грудня 2018 року члени учнівського самоврядування «Веселочка» Верхньосамарської ЗОШ І-ІІІ ступенів відвідали форум патріотичних сил у рамках якої відбулася зустріч із воїнами ЗСУ, представниками громадських організацій на базі Харківського обласного палацу дитячої та юнацької творчості в м. Харків

19:10 03.12.2018

ЗАХОДИ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДом У САМІЙЛІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ

   Разом із шаленим прогресом у суспільстві впевненою ходою крокує велика проблема – СНІД. Про це треба знати, навчати інших, особливо дітей, попереджати. Саме тому, в Самійлівському ліцеї відбувся тренінг «ЗУПИНИМО СНІД РАЗОМ!», який провела вчитель біології Чопенко Н.А. Учасниками тренінгу стали  старшокласники,учнів зацікавив нестандартний підхід до висвітлення важливої проблеми сьогодення –  інтерактивні вправи, робота в групах переконали  школярів у пріоритетності здорового способу життя.

15:33 03.12.2018

Здобувачі освіти Криштопівського ліцею взяли участь у І етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН

     Здобувачі освіти Криштопівського ліцею взяли участь у І етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України 2018 року. Учасники Висоцька Даріна та Ільканич Олена візьмуть участь у ІІ етапі конкурсу, який відбудеться у місті  Харків.

15:17 03.12.2018

Учні Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів вшанували визначну постать в українській літературі – Григорія Квітку-Основ’яненка

29 листопада 2018 року учні Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів зібралися, щоби вшанувати визначну постать в українській літературі – Григорія Квітку-Основ’яненка, якого сучасники вважають батьком української прози. Цього року виповнюється 240 років від дня його народження.

21:55 30.11.2018

Українські вечорниці в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Ще із сивої давнини Україна славиться своїми традиційними святами й обрядами. Українці, шануючи свою минувшину та надбання пращурів, зберегли той чудовий колорит українських традицій, доповнивши й увиразнивши його.

18:01 30.11.2018

Закінчився у Криштопівському ліцеї тиждень спорту "Здоров’я ніколи не буває забагато!»

     Ось і закінчився у Криштопівському ліцеї тиждень спорту "Здоров’я ніколи не буває забагато!» Підсумком спортивного тижня стали веселі естафетні змагання у молодшій школі «Спорт – це як ще одне життя» та гра-вікторина  «Ми за здоровий спосіб життя», який був проведений бібліотекарем Івановою А.О. Діти ще раз переконались: спорт - це шлях до життя без хвороб, до здоров’я та сили!

15:10 30.11.2018

відбувся захист робіт І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів  – членів  Малої академії наук України

     Відповідно до наказів Департаменту  науки і освіти від 17.09.2018 №231 «Про проведення І, ІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2018/2019 навчальному році», відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації від 27.09.2018 №264 «Про проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2018/2019 навчальному році» сьогодні, 30 листопада 2018 року, відбувся захист робіт І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів  – членів  Малої академії наук України.

14:15 30.11.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень