A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

В Добровільській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено заходи до 100-річчя Дня Соборності України

   22 січня 2019 року в Добровільській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено заходи до 100-річчя Дня Соборності України. Для учнів 2 класу класним керівником Кременчуцькою В.В. було проведено виховну годину на  тему: « Ми – нація єдина!». Учні мали змогу не лише дізнатися про  започаткування свята, а й побачити  історичні документи  Акту Злуки. З великим задоволення діти виготовили лепбук до 100-річчя Соборності України.

14:48 22.01.2019

«День Соборності України – перспективи назавтра» у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря, як велике державне свято – День Соборності України. Саме тоді, на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на волелюбному зібранні було урочисто проголошено злуку Української народної республіки і Західноукраїнської народної республіки. 

14:32 22.01.2019

Здобувачі освіти Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ст. відзначали 100 річчя Соборності України.

     Сьогодні здобувачі освіти Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ст. відзначали 100 річчя Соборності України. Була проведена загальношкільна лінійка, на якій учні пригадали ст.20 Конституції України, ознайомили присутніх з цікавими фактами про Україну, поглибили знання учнів з історії виникнення свята Соборності України. Цей захід виховував патріотичні почуття учнів, повагу до державної атрибутики, інтерес до історії України. Організаторами заходу були вчитель історії Байдосова Г.В. та педагог-організатор Дурноколенко Н.В.

14:30 22.01.2019

Відбулась нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти Близнюківського району

     18 січня 2019 року в Будинку дитячої та юнацької творчості за участю начальника відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Леоніда Бондаренка відбулась нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти Близнюківського району, на якій були розглянуті наступні питання: -  організація роботи з кадрових питань в закладах  освіти; - добровільність сертифікацій  педагогічних працівників; - розподіл підручників для ЗЗСО району.

15:34 18.01.2019

Алісівська Попелюшка

     Волкова Юліана, учениця 9 класу Алісівської загальноосвітньої школи  І – ІІІ ступенів Близнюківської районної ради Харківської області, член Блзнюківської районної ради старшокласників «Імпульс»,  вихованка гуртка Блзнюківського будинку дитячої та юнацької творчості «Клуб старшокласників «Точка зору»» стала учасницею надзвичайно чарівного заходу.

14:15 17.01.2019

Василя – старий Новий рік у Верхньосамарській ЗОШ 

      Історично склалося так, що Новий рік у нас відзначається двічі: 1 січня за новим, григоріанським календарем, і через два тижні – за старим, юліанським стилем. 14 січня – день пам’яті св. Василія Великого. Українці шанують чесноти святого і увічнили його ім’я в щедрівці  такими словами: «А що другий празник – святого Василія! Радуйся, ой радуйся, земле, син Божий народився!».

13:31 14.01.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень