A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

У САМІЙЛІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ ЗАХОДИ В РАМКАХ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АКЦІЇ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

     У Самійлівському ліцеїв рамках акції«16 днів проти насильства» проведено ряд заходів, спрямованих на донесення до учнів інформації щодо проблем різних форм насильства, а саме: проблем домашнього насильства, торгівлі людьми, жорстокого поводження з дітьми,забезпечення гендерної рівності в суспільстві,  правової освіти населення тощо. Перейнявшись цією темою, лідери учнівського самоврядування Гряник Георгій та Чопенко Вікторія взяли ініціативу в свої руки, підготували матеріали та провели тренінг «Життя без насильства» для учнів 9-го класу. Тренінг пройшов під егідою синьої стрічки, яка символізує синці на тілі дітей, що зазнають фізичного насилля. Учні 9-го класу після тренінгу роздали всім учасникам навчального процесу сині стрічки - символ боротьби проти насилля.

15:18 07.12.2018

Тиждень права у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     Ми живемо в Україні, ми є громадянами України, маємо право знати закони та обов'язки і їх виконувати. Реалізовувати свої права не порушуючи при цьому прав та інтересів інших - це своєрідне мистецтво. Досягати такого балансу можливо не тільки завдяки правовій свідомості, а перш за все тоді, коли в своїх діях керуєшся совістю, порядністю, людяністю, добрими намірами, чесністю,повагою до оточуючих.

13:05 07.12.2018

День Збройних Сил України в Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     6 грудня 2018 року у календарі позначено як День Збройних Сил України. І в Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів вже стало традицією вітати у цей день усіх чоловіків, хлопців. Цим жінки, дівчата хочуть зайвий раз підкреслити у чоловіках такі риси, як мужність, сміливість, щиросердя, шляхетність. Тому дівчатка нашої школи починаючи з 4 по 9 класи провели вітальну загальношкільну лінійку, а також тематичні години спілкування.

12:48 07.12.2018

У 5 класі Добровільської ЗОШ І-ІІІ ст.відбулося свято до Дня Збройних Сил України

     У 5 класі Добровільської ЗОШ І-ІІІ ст. класний керівник провела свято до Дня Збройних Сил України. На свято завітали татусі, дідусі. Лунали пісні, читали вірші та були веселі танці. В кінці свята діти привітали своїх рідних вітальними листівки, які виготовили власноруч.

18:03 06.12.2018

У Криштопівському ліцеї сьогодні вітали з Днем Збройних Сил України

     У Криштопівському ліцеї сьогодні вітали усіх чоловіків, юнаків, майбутніх захисників нашої держави з Днем Збройних Сил України. З метою посилення військово-патріотичного виховання учнівської молоді у ліцеї провели виховні години, уроки мужності та спортивні змагання.

18:01 06.12.2018

День Збройних сил в Україні у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     6 грудня 2018 року у календарі позначено як День Збройних сил України. І вже стало доброю традицією вітати у цей день усіх чоловіків, хлопців. Напевне, цим жінки, дівчата хочуть зайвий раз підкреслити у чоловіках такі риси, як мужність, сміливість, щиросердя, шляхетність.

13:32 06.12.2018

В Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходить Всеукраїнський тиждень права та продовжуються заходи Всесвітньої акції «16 днів проти насильства»

     З 3 по 9 грудня в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходить Всеукраїнський тиждень права та продовжуються заходи Всесвітньої акції «16 днів проти насильства». Організатори намагаються охопити участю щонайбільше школярів, щоби привернути увагу дітей до важливості правомірної поведінки у суспільстві, необхідності знання своїх прав та виконання всіляких обов’язків. 3 грудня учні 1- 11 класів стали учасниками загальношкільної акції «Ця долоня більше не вдарить дівчинку». Залишаючи відбиток своєї долоні на плакаті, діти, насамперед хлопчики, давали обіцянку більше не застосовувати сили у вирішенні конфліктів з дівчатами, не ображати і принижувати, а захищати представниць прекрасної статі.

21:12 05.12.2018

У 2 класі Садовської ЗОШ проведено свято «Осінній вернісаж»

     У 2 класі Садовської ЗОШ проведено свято «Осінній вернісаж». На свято завітали Осінь та пан Гарбуз із своєю родиною. Лунали пісні, читали вірші та були веселі танці. Осінь частувала всіх гостей караваєм.

18:46 04.12.2018

В КЗ «Криштопівський ліцей» триває Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

     В КЗ «Криштопівський ліцей» триває Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». З метою виховання  свідомого ставлення до власного здоров’я та здоров’я суспільства як найвищої соціальної цінності, формування гігієнічних навичок і засад здорового способу життя, збереження та зміцнення фізичного та психологічного стану учнів, психологом Щербак Н.Ф. 4 грудня проведено тренінг «Скажемо насильству-STOP!» Були використані вправи «Павутинка привітань», «Гора очікувань», «Асоціації», «Мізковий шторм», «Помічник», «Марафон». Проведено практикум «Аналіз ситуації» для того, щоб діти не стали жертвами насильника та самі не були агресорами. В ході заходу були використані психологічні притчі «Скільки  важить сніжинка», «Усе в твоїх руках».

14:29 04.12.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень