A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Василя – старий Новий рік у Верхньосамарській ЗОШ 

      Історично склалося так, що Новий рік у нас відзначається двічі: 1 січня за новим, григоріанським календарем, і через два тижні – за старим, юліанським стилем. 14 січня – день пам’яті св. Василія Великого. Українці шанують чесноти святого і увічнили його ім’я в щедрівці  такими словами: «А що другий празник – святого Василія! Радуйся, ой радуйся, земле, син Божий народився!».

13:31 14.01.2019

ПОДОРОЖУЄМО У ЧАСІ

     Що таке час? Як його виміряти? З чого складається рік? Навіщо потрібен календар? На ці та інші запитання первачки здобули відповіді протягом п’ятнадцятого навчального тижня, який, згідно з Модельною навчальною програмою, присвячений подорожі у часі. Основним завданням п’ятнадцятого тижня було допомогти дітям ідентифікувати себе як школярів, обміркувати важливі події їхнього шкільного життя, мотивувати їх до подальшого навчання.       Так, першокласники Самійлівського ліцею вчилися аналізувати свої власні досягнення та досягнення класу, ставити відкриті запитання, знаходити зв’язки між минулим та майбутнім, досліджували властивості деяких предметів та їх залежність від часу та простору.      При опрацюванні теми „ Подорожуємо у часі ” учні разом з вчителем запросили на урок батьків та поділились своїми досягненнями, та планами на майбутнє. Батьки в свою чергу розповіли про  свої шкільні роки та юність. Наприкінці святкового уроку кожен учень дістав з «Чарівної скриньки» цифру яка пророкувала його подальшу успішність. В підсумку виявилось, що всі учні будуть мати достатній та високий рівень досягнень.

11:12 02.01.2019

Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Шановні колеги! Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!Напередодні новорічних свят хочемо побажати, щоб у кожну Вашу оселю завітав Дід Мороз і виконав ваші найзаповітніші бажання. Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Зичимо Вам міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя! Бажаємо гарного настрою і любові, нехай у Вашому житті панують гармонія та вдача!

15:57 29.12.2018

СВЯТО ЗА СВЯТОМ-ПОДАРУНКІВ БАГАТО

     Здобувачі освіти Криштопівського ДНЗ (я-с) дійсно отримали багато подарунків на Миколая та Новий рік, а подарунки були і від сільського голови Линника О.О., і від районної державної адміністрації, і від  псп "Тернівка" під керівництвом Агаєва А.А. Діти отримали подарунки, а гості - море позитиву і заряд гарного настрою на цілий рік.

23:05 26.12.2018

Новорічні свята у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     Дуже незвичайний день пройшов у нашій школі вчора -  21 грудня. Вже стало доброю традицією проводити новорічні свята у три тури. Перший тур «Новорічний калейдоскоп»    розпочали учні початкової школи - відповідальний вчитель класний керівник 4 класу - Мороз С.В. Другий тур  - Новорічний «Майданс» провели серед учнів 5-8 класів - відповідальний вчитель класний керівник 8 класу Топчій В.І. Третій тур "Новорічна феєрія" відбувся вже ввечері, серед учнів 9-11 класів відповідальний вчитель класний керівник 11 класу - Хрипченко С.П.  Веселі танці під запальні ритми, цікаві сценки, гарні пісеньки. А які костюми - це ж справжнісінькі витвори мистецтва. Кожен номер супроводжувався шаленими оплесками. Жоден із присутніх не залишився байдужим. Хочеться висловити слова подяки усім класним керівникам школи, вчителю фізичної культури , а також нашому талановитому, завжди енергійному   педагогу-організатору - Мороз Марині Вікторівні та всім батькам за дійсно неперевершене свято у рідній школі.

21:14 23.12.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень